logo-nou-J-V(1)


Jucarii Vorbarete
este producator si distribuitor de materiale practice de logopedie si consiliere scolara. Produsele promovate de Jucarii Vorbarete sunt rezultatul unei selectii atente si a unei experiente bogate in domeniul logopediei si psihologiei scolare, fiind usor de utilizat atat de catre logopezi si psihologi cat si de catre parinti sau bunici.

Jucariile si jocurile educative pe care vi le punem la dispozitie au scopul de a va oferi informatii, strategii si mijloace educative ce constituie un suport eficient in dezvoltarea copilului.

20160504_111949

Convingerea noastra este ca orice distractie care porneste de la creativitate, curiozitate, jocuri de gandire si imaginatie duce la o dezvoltare sanatoasa a copilului. Invatarea va fi mai interesanta prin joaca, mai ales pentru cei cu nevoi speciale.

20160504_112009

Jucariile si jocurile educative ajuta copilul in dezvoltarea memoriei, inteligentei, creativitatii, auzului, vorbirii, scrierii, citirii, orientarii spatiale si temporale.

Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie pentru orice intrebari aveti. Suntem sprijinul dumneavoastra in alegerea celor mai potrivite produse pentru dezvoltarea optima a copilului / copiilor dvs. Ne gasiti in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 8:30 – 16:30. Suntem prompti, va raspundem in cel mai scurt timp posibil la email. Iar daca doriti sa primiti informatiile si mai repede, ne puteti contacta telefonic, suntem aici pentru dumneavoastra.

Cine suntem noi?

Suntem o mana de oameni cu suflet de copil, sinceri, veseli si pasionati de ceea ce facem.

Departament preluare si livrare comenzi: aici ne simtim bine, intre carti, materiale si jocuri.

Aici, cu zambetul pe buze, pregatim comenzile lasate de dvs., cu cea mai mare atentie si incercam, pe cat posibil (pentru ca suntem oameni :)), sa nu ne scape niciun detaliu. Va oferim, cu drag si rabdare, toate informatiile pe care ni le solicitati telefonic iar mainile noastre indemanatice se ocupa de pregatirea coletelor.

comenzi

Departament contabilitate: oameni cu minti vorbarete, dar cu picioarele pe pamant, au grija de partea birocratica si de bunul mers al firmei.

20160504_112104

Departament marketing si vanzari: oameni cu minti vorbarete care creeaza lucrurile frumoase, care va plac la noi. Una din mintile vorbarete, plina de idei creative, logoped de profesie si baza a acestui magazin va intampina in fiecare zi cu zambete si activitati cat mai educative!

Ilustratoarea noastra, mamica si ea :), talentata din cale afara, isi lasa imaginatia sa zboare si vedeti si voi ce minunatii creeaza! 🙂

Toate mintile vorbarete din echipa noastra, vin cu idei minunate si incearca, prin fiecare actiune sa va arate cat de mult va apreciaza si va multumesc!

mkt