Garantii

Jucarii Vorbarete iti ofera o serie de garantii, astfel incat esti in permanenta sigur ca produsele achizitionate de la noi sunt in concordanta cu asteptarile tale.

Garantie banii inapoi

Garantie 30 de zile

In 30 de zile ai posibilitatea de a returna produsul, daca acesta nu este potrivit pentru tine. Pentru a beneficia de aceasta garantie, produsul nu trebuie sa fie deteriorat sau sa prezinte semne de uzura. Produsul trebuie trimis prin curier, iar banii vor fi returnati prin transfer bancar in max. 30 de zile de la primirea coletului. Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de client, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

Livrare gratuita!

Jucarii Vorbarete iti ofera livrare gratuita la comenzi peste 200 lei. Livrarea se face prin curier rapid. Exceptie fac zonele retrase, care nu se afla pe lista firmelor de curierat, doar a Postei Romane.

 

 

Cadouri si promotii

 

Cadouri si promotii

Pentru ca tinem la clientii nostri si dorim in permanenta sa le rasplatim fidelitatea, pe jucarii-vorbarete.ro veti gasi intotdeauna noutati si promotii atractive!

 

Nu stii ce produs sa alegi

 

Consiliere din partea echipei Jucarii Vorbarete

In cazul in care nu stii ce produs sa alegi din gama pusa la dispozitie de Jucarii Vorbarete, te rugam sa ne contactezi, iar echipa noastra te va ghida sa alegi produsul potrivit.

 

Not Assigned