Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 8:30-16:30 la

In cazul in care intampinati dificultati in plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA ONLINE?

 1. se adauga produsele dorite in cos;
 2. dupa ce ati adaugat produsele, intrati in Cos si dati click pe finalizeaza comanda.
 3. completati datele dumneavoastra, iar spre finalul paginii alegeti daca doriti sa vi se creeze cont sau nu. Dupa ce ati ales modalitatea de plata – ramburs sau transfer bancar – va rugam sa finalizati comanda.

In cazul in care nu doriti crearea unui cont nu bifati pentru creare cont.

CE FAC DACA AM PIERDUT PAROLA?

In cazul in care aveti deja un cont si ati pierdut parola puteti accesa in pagina principala dreapta sus „Contul meu” si apoi click pe „Ati uitat parola?” si puteti primi o parola noua pe e-mail.

PROMOTII SI VOUCHERE DE REDUCERE

 •  Promotiile nu se cumuleaza!
 •  Nu se aplica mai multe coduri de promotie simultan!

INFORMATII PLATA SI LIVRARE

Taxa unica de transport – 13,50 lei. Pentru comenzi de minim 150 lei transportul este gratuit. 

In functie de preferintele dvs. va rugam sa alegeti una din urmatoarele modalitati de plata.

 1. Plata la livrare (sistem ramburs)
 2. Transfer bancar (plata cu Ordin de Plata in cont curent sau Plata prin Trezorerie)
 3. Plata la livrare (sistem ramburs): Contravaloarea comenzii se achita curierului la predarea coletului.

Curierat rapid:

 • Termenul de livrare prin curierat rapid este de 2-3 zile de la confirmarea comenzii.
 • Livrarea prin curier rapid este disponibila doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat, mai exact cele aflate in zona 0 si 1 in lista de mai jos. (celelalte zone sunt accesibile prin Posta Romana).

Pentru Lista Localitatilor click aici.

Coletul se livreaza direct la domiciliul clientului de catre curier, moment in care se face si plata acestuia. In ziua in care se va face livrarea coletului veti fi instiintati in cursul zilei prin intermediul unui SMS, care va contine si numarul de telefon al curierului care va face livrarea, iar daca doriti o anumita ora de livrare (dupa ora 12) puteti sa luati legatura cu curierul.

Posta Romana (serviciu disponibil doar pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat – vezi mai sus Lista Localitatilor)

 • Termenul de livrare prin Posta Romana este de 5-7 zile de la data confirmarii comenzii.
 • Veti achita contravaloarea coletului doar la ridicarea acestuia de la oficiul postal de care apartineti, dupa ce in prealabil ati fost instiintati de sosirea coletului prin intermediul unui aviz care este lasat in casuta dumneavoastra postala.
 • Coletul va putea fi ridicat de la oficiul postal de care apartineti doar cu ajutorul avizului mai sus mentionat si/sau a actului de identitate al persoanei pe numele careia a fost facuta comanda.

OPTIUNI DE PLATA

 • Transfer bancar (plata Ordin de Plata in cont curent sau Plata prin Trezorerie) – pentru aceasta varianta va vom contacta telefonic in urma comenzii facute pe site-ul nostru. Plata se va efectua conform facturii proforme primite pe email, originalul facturii urmand a fi trimis in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.
 • Plata ramburs – la ridicarea coletului.

Foarte important:
1. La ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe colet, indiferent de tipul de transport ales.
2. La ridicarea coletului este obligatorie verificarea starii acestuia, daca cutia nu prezinta crapaturi sau deformari evidente care ar putea sa pericliteze integritatea produsului.
3. Nemultumirile sau eventualele defectiuni ale produselor comandate vor putea fi comunicate la:

– e-mail: jucariivorbarete@gmail.com

– telefon: 0770 273 361; 0774 029 689