Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 8:30-16:30, la telefon: 0770 273 361 sau 0774 029 689. De asemenea, ne puteti contacta si prin e-mail: jucariivorbarete@gmail.com

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA ONLINE?

Pentru a comanda un produs trebuie mai intai sa il adaugati in cosul de cumparaturi, apoi din pagina Cos, pas cu pas, trebuie sa alegeti modalitatea de plata si sa completati adresele de livrare si facturare. Dupa ce ati finalizat comanda, veti primi automat un e-mail cu detaliile complete despre comanda.

Acceptam si comenzi prin e-mail sau telefon, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi, aceasta fiind cea mai rapida metoda de comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat prin click pe imaginea din partea dreapta-sus cu titlul Cos.

CE FAC DACA AM PIERDUT PAROLA?

In cazul in care aveti deja un cont si ati pierdut parola puteti accesa in pagina principala dreapta sus Contul meu si apoi click pe „Ati uitat parola?” si puteti primi o parola noua pe e-mail.

INFORMATII PLATA SI LIVRARE

Taxa unica de transport – 13,50 lei. Pentru comenzi ce depasesc 200 lei transportul este asigurat de noi. 

A. Optiuni de plata:

1. Plata la destinatie (sistem ramburs)

2. Plata cu cardul prin Mobilpay

3. Transfer bancar (plata cu Ordin de Plata in cont curent sau Plata prin Trezorerie), caz in care veti selecta plata la destinatie si la mentiuni va rugam sa treceti ca doriti transfer bancar.

Pentru aceasta varianta va vom contacta telefonic in urma comenzii facute pe site-ul nostru. Plata se va efectua conform facturii proforme primite pe e-mail, originalul facturii urmand a fi trimis in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe e-mail sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.

B. Modalitati de livrare:

Curierat rapid:

– Termenul de livrare este de 2-3 zile de la confirmarea comenzii.

– Livrarea prin curier rapid este disponibila doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus, mai exact cele aflate in zona 0 si 1 in lista de mai jos (celelalte zone sunt accesibile prin Posta Romana). Pentru aria de acoperire Urgent Cargus sau Lista Localitatilor click aici. 

– Coletul se livreaza direct la domiciliul clientului de catre agentul firmei de curierat, moment in care se face si plata acestuia.

– In ziua in care se va face livrarea coletului veti fi instiintati prin intermediul unui SMS, care va contine si numarul de telefon al agentului firmei de curierat care va face livrarea, iar daca doriti o anumita ora de livrare (dupa ora 12), puteti incerca sa luati legatura cu agentul firmei de curierat.

Posta romana (serviciu disponibil doar pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat – vezi mai sus Lista Localitatilor):

– Termenul de livrare este de 5-7 zile de la data confirmarii comenzii.

– Veti achita contravaloarea coletului doar la ridicarea acestuia de la oficiul postal de care apartineti, dupa ce in prealabil ati fost instiintati de sosirea coletului prin intermediul unui aviz care este lasat in casuta dumneavoastra postala.

– Coletul va putea fi ridicat de la oficiul postal de care apartineti doar cu ajutorul avizului mai sus mentionat si/sau a actului de identitate al persoanei pe numele careia a fost facuta comanda.

Observatie – Livrari in strainatate: 

Acceptam comenzi externe, cu mentiunea ca taxele de transport sunt diferite fata de cele afisate pe site. Daca sunteti din strainatate, puteti sa plasati o comanda si sa treceti la mentiuni acest lucru, urmand ca noi sa va contactam ulterior pentru detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale/curier rapid si durata livrarii in functie de tara unde va aflati si greutatea coletului.