Formular inscriere ateliere

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

 

 

Program ateliere

Atelierele au loc la sediul Jucarii Vorbarete din Oradea, str. Mangaliei, nr. 29, cod postal 410257

Arhiva Ateliere

Dovleci și crizanteme, atelier de creație și educație Copilărie printre ierburi.
31 octombrie, 17.30-18.30
Dovleci și crizanteme, atelier de creație și educație Copilărie printre ierburi. Atelier destinat copiilor însoțiți de un adult (mămică, bunică, tătic, mătușică etc.) Inscrieri la numărul de telefon: 0770 273 361 sau mail jucariivorbarete@gmail.com Vârstă - 4+ Cu Cristiana Lupșea Data: 31 octombrie  Ora: 17.30 Taxa - 100 lei Vă invităm să decorăm împreună dovlecei de toamnă, în chip de aranjament floral. Vom afla astfel atât despre dovlecel și ale sale multiple utilizări, cât și despre „floarea de aur” a acestui anotimp, crizantema. Ne bucurăm de mireasma pe care această combinație ni le va oferi în echipa părinte - copil, căci împreună e mereu mai bine!    
Atelier creativ & educativ - Felinare cu frunze presate
17 octombrie, 17.30-18.30
Atelier creativ & educativ - Felinare cu frunze presate Atelier destinat copiilor însoțiți de un adult (mămică, bunică, tătic, mătușică etc.) Cu Cristiana Lupșea de la Copilărie printre ierburi Data: 17 octombrie 2023 Ora: 17.30 Vârsta: 4+ Taxă: 80 lei Rezervarea locului se poate face și telefonic 0770 27 33 61 sau prin e-mail - jucariivorbarete@gmail.com „A venit toamna! Și, odată cu ea, un covor de frunze multicolore s-a așternut peste tot în oraș. Culorile toamnei sunt fascinante, ne dau un strop de energie suplimentară înainte de venirea iernii, atunci când natura se cumințește și îmbracă straie cenușii. Puține lucruri sunt la fel de îmbietoare ca mirosul și foșnetul frunzelor sub tălpile noastre grăbite. Haideți să ne jucăm împreună cu frunzele, aceste minunate comori și să înțelegem de ce toamnă de toamnă ele își schimbă haina lor obișnuită, verde. Vom afla povestea frunzei în timp ce mâinile noastre vor pregăti un mic felinar de toamnă decorat cu frunze de diferite forme și dimensiuni. La final, vom așeza în interior o mică lumânare, ca să ne amintim că intrăm într-o perioadă în care lumina noastră interioară va trebui să strălucească din ce în ce mai tare, pentru a compensa apariția tot mai scurtă a soarelui pe cer. Vă așteptăm cu bucurie, cu mic și cu mare!”    
Călătoria unei semințe, atelier de creație și educație
3 octombrie, 17.00-18.00
Călătoria unei semințe, atelier de creație și educație +tablou din semințe cu Cristiana Lupșea Data: 3 octombrie, ora 17.00 Vârsta copiilor: 5-8 ani Pret - 80 lei
„ Toamna se numără ... semințele! Dragii noștri, cu bucurie vă așteptăm să sărbătorim împreună faptul că toamna poposește încet, dar sigur și pe meleagurile noastre. Și ce alt mod mai bun de a face asta decât în mijlocul unei grădini minunate, printr-o activitate plină de culoare?
Având deja o foarte bogată colecție de semințe, pe care copiii o numesc sugestiv „Sămânțar”, ne-am dori să ajungem și în grădina senzorială Jucării Vorbărețe pentru a le povesti copiilor despre cât de generoasă e Mama Natură, cât de multe tipuri de semințe ne oferă și, mai ales, în câte moduri ne putem juca cu ele. Știați că pe lângă obișnuitele castane de toamnă, mai există și castane de apă, care arată ca un buzdugan și erau folosite de oamenii preistorici ca aliment? Sau că fagul face semințe comestibile și pentru noi, oamenii?
Astfel, fiecare copil va primi între 6 și 8  tipuri diferite de semințe pentru a crea cu ele flori de toamnă, vesele și colorate. Un tablou numai bun de pus pe peretele din camera lor la întoarcerea acasă!
Vom îmbina educația, aflând ce tipuri de semințe se folosesc toamna pentru însămânțare, ce plante cresc din ele și cum ne servesc nouă, oamenilor, cu relaxarea și procesul de creație liberă, tocmai pentru a oferi copiilor un timp de calitate în care pot să învețe jucându-se.
Cum pot sa-mi ajut copilul in adaptarea la gradinita?
28 septembrie, 17.00-18.30
Cum pot să-mi ajut copilul în adaptarea la grădiniță? - Tips și tricks să depășim provocările - cu psiholog Andreea Dobritan Data: 28 septembrie Ora: 17.00 Taxă participare: 100 lei Gustarea și băutura din partea casei :) Daca iti faci griji pt adaptarea copilului tau la gradinita, am solutia: o mai buna informare a TA despre reglarea emotionala si o perioada de gradinita pliiiiina cu zambete si voie buna! TU poti sa il ajuti pe cel mic sa fie curajos! Curajul se invata! Oferta speciala:  Dacă vei veni cu o prietenă taxa de participare, pentru tine si ea este de 80 lei. Dacă vei veni cu doua prietene, taxa de participare va fi de 70 de lei. Pentru oferta speciala, va rugam sa ne contactati la numărul de telefon: 0770 27 33 61 Hai la atelier! :)
Atelier de povesti si experimente-  Cand e randul meu?
20 septembrie, 17:00-18:00

Atelier de povesti si experimente-  Cand e randul meu?

cu psiholog Andreea Dobritan Data: 20 septembrie Ora: 17.00-18.00 Varsta: 3-6 ani Pret: 80 lei Copilul va invata: 🚀Rabdarea si gestionarea ei 🚀Strategii de auto linistire 🚀Comportamentul de asteptare 🚀 Increderea in sine datorita noilor unelte de socializare Aceste informatii si instrumente le vor fi de folos nu doar la gradinita, ci si in fiecare moment in care curajul si increderea in sine sunt necesare pentru o mai bună gestionare a situatiei. Cine este Andreea Dobritan? Psiholog si profesor Andreea Dobritan, mama de 2 M aflati exact la varsta prescolară si scolară mica, cu o experienta de peste 10 ani in gradinite si cabinetul de psihologie, atat cu copiii cu dezvoltare tipica cat si cu cei cu dezvoltare atipica. Ea este si autoarea ghidului de interventie acasa si la gradinita - Ma simt bine la Gradinita ( povestile lui Max).
Atelier de povesti si experimente-  E distractiv sa imparti!
13 septembrie, 17:00-18:00

Atelier de povesti si experimente-  E distractiv sa imparti!

cu psiholog Andreea Dobritan Data: 13 septembrie Ora: 17.00-18.00 Varsta: 3-6 ani Pret: 80 lei Copilul va invata: 🚀Stabilirea limitelor personale 🚀Strategii de auto linistire 🚀Comportamentul potrivit in situatii sociale 🚀 Increderea in sine datorita noilor unelte socio- emotionale Aceste informatii si instrumente le vor fi de folos nu doar la gradinita, ci si in fiecare moment in care curajul si increderea in sine sunt necesare pentru o mai bună gestionare a situatiei. Cine este Andreea Dobritan? Psiholog si profesor Andreea Dobritan, mama de 2 M aflati exact la varsta prescolară si scolară mica, cu o experienta de peste 10 ani in gradinite si cabinetul de psihologie, atat cu copiii cu dezvoltare tipica cat si cu cei cu dezvoltare atipica. Ea este si autoarea ghidului de interventie acasa si la gradinita - Ma simt bine la Gradinita ( povestile lui Max).
Atelier de povesti si experimente- Si tu imi esti prieten!
6 septembrie, 17:00-18:00

Atelier de povesti si experimente- Si tu imi esti prieten!

cu psiholog Andreea Dobritan Data: 06 septembrie Ora: 17.00-18.00 Varsta: 3-6 ani Pret: 80 lei Copilul va invata: 🚀Comportamente pro-sociale 🚀Strategii de gestionare a conflictelor 🚀Comportamentul potrivit in situatii sociale 🚀 Increderea in sine datorita noilor unelte de socializare Aceste informatii si instrumente le vor fi de folos nu doar la gradinita, ci si in fiecare moment in care curajul si increderea in sine sunt necesare pentru o mai bună gestionare a situatiei. Cine este Andreea Dobritan? Psiholog si profesor Andreea Dobritan, mama de 2 M aflati exact la varsta prescolară si scolară mica, cu o experienta de peste 10 ani in gradinite si cabinetul de psihologie, atat cu copiii cu dezvoltare tipica cat si cu cei cu dezvoltare atipica. Ea este si autoarea ghidului de interventie acasa si la gradinita - Ma simt bine la Gradinita ( povestile lui Max).
Mici secrete in pronuntia sunetului R
6 septembrie, 10.00-11.00
Te invităm la un atelier ( ORADEA) in care vom aplica multe tehnici distractive pentru pronunția sunetului R.
Vârstă copii: 4-7 ani
Corectarea vorbirii poate fi și trebuie să fie o activitate plăcută pentru copii!
Taxă: 80 lei
Atelier Montessori - Tehnici neconventionale de pictura 
31 august, 17:00-18:00
Atelier Montessori - Tehnici neconventionale de pictura  Formator atelier: Focos Geanina, asistent educator Montessori si mamica de baietel cu o experienta de peste 5 ani in lucrul cu copiii. Varsta: 3-5 ani Data: 31 august Ora: 17.00-18.00 Numar maxim de participanti: 5 copii Tarif atelier: 60 lei/copil Care este scopul acestui atelier? O ora de pictura amuzanta prin tehnici distractive. Copiii vor picta cu bule colorate, vor picta pe sare , toate aceste activitati sunt menite sa dezvolte armonios copiii. Va asteptam cu mare drag!
Atelier de povesti si experimente- O zi la gradinita veseliei
30 august, 17:00-18:00
Atelier de povesti si experimente- O zi la gradinita veseliei cu psiholog Andreea Dobritan Data: 30 august Ora: 17.00-18.00 Varsta: 3-6 ani Pret: 80 lei Copilul va invata: 🚀Metode de gestionare a emotiilor 🚀Strategii de auto liniștire 🚀Imprietenirea cu mediul gradinitei 🚀 Increderea in sine datorita noilor unelte socio-emotionale Aceste informatii si instrumente le vor fi de folos nu doar la gradinita, ci si in fiecare moment in care curajul si increderea in sine sunt necesare pentru o mai bună gestionare a situatiei. Cine este Andreea Dobritan? Psiholog si profesor Andreea Dobritan, mama de 2 M aflati exact la varsta prescolară si scolară mica, cu o experienta de peste 10 ani in gradinite si cabinetul de psihologie, atat cu copiii cu dezvoltare tipica cat si cu cei cu dezvoltare atipica. Ea este si autoarea ghidului de interventie acasa si la gradinita - Ma simt bine la Gradinita ( povestile lui Max).
Atelier Montessori -Activitati senzoriale cu apa, spuma colorata și gheata
24 august, 17:00-18:00
Atelier Montessori -Activitati senzoriale cu apa, spuma colorata și gheata Formator atelier: Focos Geanina, asistent educator Montessori si mamica de baietel cu o experienta de peste 5 ani in lucrul cu copiii. Varsta: 3-5 ani Data: 24 august Ora: 17.00-18.00 Numar maxim de participanti: 5 copii Tarif atelier: 60 lei/copil Care este scopul acestui atelier? In cadrul atelierelor venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei, independentei copiilor prin aplicatii practice pe diferite teme: senzorial, viata practica, mindfulness, limbaj, toate  menite sa dezvolte armonios copiii , sa isi atinga adevaratul potential! Va asteptam cu mare drag!
Sunt curajos si increzator la gradinita!
23 august, 17.00-18.00
Sunt curajos si increzator la gradinita! Un atelier deosebit in Gradina Senzoriala Jucării Vorbarete pentru copii deosebiti! Data: 23 august Ora: 17.00-18.00 Varsta: 3-6 ani Pret: 80 lei Alaturi de psiholog si profesor Andreea Dobitran copii se vor familiariza cu: 🚀 Metode de gestionare a fricii 🚀 Strategii de auto linistire 🚀 Comportamentul potrivit cand apare frica 🚀 Increderea in sine datorita noilor unelte de socializare Aceste informatii si instrumente le vor fi de folos nu doar la gradinita, ci si in fiecare moment in care curajul si increderea in sine sunt necesare pentru o mai bună gestionare a situatiei. Cine este Andreea Dobritan? Psiholog si profesor Andreea Dobritan, mama de 2 M aflati exact la varsta prescolară si scolară mica, cu o experienta de peste 10 ani in gradinite si cabinetul de psihologie, atat cu copiii cu dezvoltare tipica cat si cu cei cu dezvoltare atipica. Ea este si autoarea ghidului de interventie acasa si la gradinita - Ma simt bine la Gradinita ( povestile lui Max).      
Merg la scoala! Cum ma simt?
22 august, 17.00-18.00
Atelier - Merg la școală! Cum mă simt?
cu psiholog Andreea Dobrițan
Vârsta copiilor: 6-9 ani Taxă: 80 lei
Câte gânduri și frici apar atunci când copilul începe o nouă etapă? …numai o mămică poate știi. Oamenii, după ce devin părinți, își descoperă temeri despre care nici măcar nu știau că există.
Ateliere lui Max vin în sprijinul părinților și piticilor prin normalizarea noii etape în care al tău copil urmează să intre, prin acomodarea blândă la rutinele și tranzițiile unui grup de preșcolari sau școlari mici.
Ce va ști copilul tău la finalul atelierelor?
- Că emoțiile sunt OK și cum să le gestioneze. - Că e distractiv să mergi la școală. - Că doamnele învățătoare sunt mămicile de la școală și că le oferă siguranță și muultă iubire. - Să socializeze cu alți covârstnici și să învețe lucruri noi împreună.
- La finalul atelierelor copiii vor avea suficiente unelte pentru multă voie bună în noua experiență.
Atelier pentru Inmultiri cu Zambete
22 august, 18.30-19.30
Formator: Daria Trip
Dragi parinti, Va prezentam cu mandrie "Atelier pentru Inmultiri cu Zambete" o oportunitate exceptonala de a le oferi copiilor vostri un avantaj matematic unic. Cu metode interactive si presarate cu zambete, ne propunem sa reimprospatam si sa consolidam notiunile din tabla inmultirii in mintile lor curioase. In cadrul atelierului copiii vor experimenta: - Jocuri captivante care transforma inmultirea intr-o aventură palpitanta. - Abordari practice pentru a face ca fiecare cifra sa devina un prieten de incredere. - Trucuri si strategii pentru a invinge provocarile matematice cu incredere. - Exercitii de echipa pentru a dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor impreună cu partenerii de atelier. Stim cat de importanta este memorarea rapida si precisa a tablei inmultirii pentru dezvoltarea competentelor matematice ulterioare. Cu participarea la "Atelier pentru Inmultiri cu Zambete", ne propunem sa construim bazele solide ale acestor cunostinte vitale, oferindu-le copiilor vostri increderea si placerea de a invata matematica. Inscrieti-va acum pe locurile limitate la "Atelier pentru Inmultiri cu Zambete" si dati-le copiilor vostri ocazia de a invata si de a se bucura de matematica ca niciodată inainte. Data: 22.08.2023 Orar: 18:30 - 19:30 Varsta: 8 - 9 ani Locuri disponibile - Minim 5 - Maxim 10 Formator: Daria Trip Locație: Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete Cost: 60 ron A venit timpul sa transformam inmultirea intr-o aventura fascinanta!
Dragon sau zână bună? Diferența e în comunicare
21 august, 18.30-20.30
Atelier - Dragon sau zână bună? Diferența e în comunicare cu psiholog Andreea Dobritan În urma atelierului vei descoperi: 👉metode de comunicare eficiente 👉un mediu de creștere plăcut și prietenos 👉că învățarea în timp ce râzi este cea mai eficientă 👉care este stilul tău de comunicare 👉motivele pentru care nu te faci înțeleasă Taxă: 100 de lei
Vulcanul furiei. Sau cum reactionez la emotiile mele si ale celorlalti.
9 august 2023, 17.00-18.00
Copilul va invata: 👉Adaptarea la colectivul de la gradinita 👉Ca emotiile sunt ok 👉Strategii de auto linistire 👉Comportamentul potrivit atunci cand este tinta emotiilor altor copii 👉Increderea in sine datorita noilor sale unelte de socializare Taxă: 80 lei
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala Copilul independent, autonom si cu stima de sine
3 august, 17:00-18:00
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala Copilul independent, autonom si cu stima de sine Formator atelier: Focos Geanina, specialist în Metoda Montessori Varsta: 3-5 ani Durata atelier: 1h Numar maxim de participanti: 6 copii Tarif atelier: 60 lei/copil Care este scopul acestui atelier? In cadrul atelierelor venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei, independentei copiilor prin aplicatii practice pe diferite teme: senzorial, viata practica, mindfulness, limbaj, toate  menite sa dezvolte armonios copiii , sa isi atinga adevaratul potential! Va asteptam cu mare drag!    
Ma simt bine la gradinita
2 august, 17.00-18.00
2 august,
ora 17.00-18.00
Formator: Andreea Dobritan
Ma simt bine la gradinita
Varsta copii: 3-5 ani
cu mămică și psiholog Andreea Dobrițan
Ateliere lui Max vin în sprijinul părinților și piticilor prin normalizarea noii etape în care al tău copil urmează să intre, prin acomodarea blândă la rutinele și tranzițiile unui grup de preșcolari.
❔Ce va ști copilul tău la finalul atelierelor?
- Că emoțiile sunt OK și cum să le gestioneze.
- Că e distractiv să mergi la grădi.
- Că doamnele educatoare/învățătoare sunt mămicile de la grădi/școală și că le oferă siguranță și muultă iubire.
- Să socializeze cu alți covârstnici și să învețe lucruri noi împreună.
❕La finalul atelierelor copiii vor avea suficiente unelte pentru multă voie bună în noua experiență. *achitarea integrală a atelierelor aduce un SuperBonus:
o întâlnire de parenting, în care și părinții vor primi “unelte” de gestionare a situațiilor provocatoare cu ai lor copii.
Pret: 80 lei/sedinta
Ba da! Ba nu! Sau luptele de putere din cuplu si familie!
2 august, 18.30-20.30
🤔Ce vrea sa ne transmita copilul cand plange “fara motiv”? Ce vor sa ne transmita sotul sau parintii cand isi iau o perioada de tacere? De ce se comporta celalalt asa? - sunt intrebari firesti pe care orice om si le adreseaza de mai multe ori intr-o viata. 💭Eticheta “asa e el/ea” nu pare sa mai fie de ajuns in prezent, cand comunicarea verbala si nonverbala e atat de importanta. ✨Despre cum sa gestionezi momentele tensionate dar si despre cum sa comunici mai eficient in familie, iar ceilalti sa primeasca mesajul corect afli la Atelierul de PsihoZambet, miercuri, 02.08, de la 18:30. Pret 100 lei  
Pip are nevoie de ajutor! Hai să-l învățăm pe R!
26 iulie, 10.00-11.00
Formator: Adelina Pup
Te invităm la un atelier ( ORADEA) in care vom aplica multe tehnici distractive pentru pronunția sunetului R.
Înscrieri AICI Sau la numărul de telefon 0770.27.33.61
Vârstă copii: 4-7 ani
Logoped: Pup Adelina
26 iulie
ora 10.00-11.00
Preț: 60 lei
Mă simt bine la școală
20 iulie, 17.00-18.30
Mă simt bine la școală
20 iulie,
ora: 17.00-18.30
Formator: Andreea Dobritan
Varsta copii: 5-8 ani
Ateliere lui Max vin în sprijinul părinților și piticilor prin normalizarea noii etape în care al tău copil urmează să intre, prin acomodarea blândă la rutinele și tranzițiile unui grup de antepreșcolari .
Pret: 80 lei/sedinta
Atelier pentru mămici: PsihoZâmbet
20 iulie, 19.00-21.00
Atelier pentru mămici: PsihoZâmbet

Stand-up comedie

Data: 20 iulie Ora: 19.00-21.00 Orice părinte are dreptul pentru o oră să se prefacă liber și fără obligații. Mai ales o mămică, pentru că este foarte adevărat că atunci când mami e fericită și relaxată, toată familia e fericită și relaxată🤭 Mami, atelierul acesta e pentru tine. Și chiar dacă încă nu ai copii dar ești dornică de relaxare pentru a ieși din rutina zilnică, ești binevenită alături de noi! 🎉Pastila de Psiho&Jucării Vorbărețe anunță ATELIERUL DE PSIHOZÂMBET pentru doamne și domnișoare!🎉 🤔La ce să te aștepți? 🔆La multe zâmbete și relaxare alături de o limonadă sau un pahar cu vin bun și gustărele delicioase. 🔆La discuții relaxante cu tematici de psihologie în care vei învăța secrete eficiente despre tine și despre ceilalți. 🔆La crearea de relații de calitate și frecventarea unui mediu de creștere în care și tu vei evolua așa cum îți dorești! Pret: 100lei/ședință Alături de 2 mămici-psihologi 😁 Andreea Dobrițan și Laura Hărdălău
Ma simt bine la gradinita
19 iulie, 17.00-18.30
Ma simt bine la gradinita Varsta copii: 3-5 ani Ora: 17.00-18.30 cu mămică și psiholog Andreea Dobrițan Ateliere lui Max vin în sprijinul părinților și piticilor prin normalizarea noii etape în care al tău copil urmează să intre, prin acomodarea blândă la rutinele și tranzițiile unui grup de preșcolari. ❔Ce va ști copilul tău la finalul atelierelor? - Că emoțiile sunt OK și cum să le gestioneze. - Că e distractiv să mergi la grădi. - Că doamnele educatoare/învățătoare sunt mămicile de la grădi/școală și că le oferă siguranță și muultă iubire. - Să socializeze cu alți covârstnici și să învețe lucruri noi împreună. ❕La finalul atelierelor copiii vor avea suficiente unelte pentru multă voie bună în noua experiență. *achitarea integrală a atelierelor aduce un SuperBonus: o întâlnire de parenting, în care și părinții vor primi “unelte” de gestionare a situațiilor provocatoare cu ai lor copii. Pret: 80 lei/sedinta
Ma simt bine la cresa
18 iulie, 17.00-18.00
Ma simt bine la cresa Varsta copii: 2- 3 ani Data: 18 iulie Ora: 17.00-18.00 cu mămică și psiholog Andreea Dobrițan Ateliere lui Max vin în sprijinul părinților și piticilor prin normalizarea noii etape în care al tău copil urmează să intre, prin acomodarea blândă la rutinele și tranzițiile unui grup de antepreșcolari . ❔Ce va ști copilul tău la finalul atelierelor? 🔆Că emoțiile sunt OK și cum să le gestioneze. 🔆Că e distractiv să mergi la creșă. 🔆Că doamnele educatoare/învățătoare sunt mămicile de la cresă și că le oferă siguranță și muultă iubire. 🔆Să socializeze cu alți covârstnici și să învețe lucruri noi împreună. ❕La finalul atelierelor copiii vor avea suficiente unelte pentru multă voie bună în noua experiență. *achitarea integrală a atelierelor aduce un SuperBonus: o întâlnire de parenting, în care și părinții vor primi “unelte” de gestionare a situațiilor provocatoare cu ai lor copii. Pret: 70 lei/sedinta
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala Copilul independent, autonom si cu stima de sine
, 10.00-11.00
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala Copilul independent, autonom si cu stima de sine Formator atelier: Focos Geanina, specialist în Metoda Montessori Varsta: 3-5 ani Durata atelier: 1h Numar maxim de participanti: 6 copii Tarif atelier: 60 lei/copil Care este scopul acestui atelier? In cadrul atelierelor venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei, independentei copiilor prin aplicatii practice pe diferite teme: senzorial, viata practica, mindfulness, limbaj, toate  menite sa dezvolte armonios copiii , sa isi atinga adevaratul potential! Va asteptam cu mare drag! + loc de poveste in mijlocul naturii + fiecare copil va primi un cadou la sfarsitul atelierului + suport materiale pentru acasa    
Știi să-l spui pe R?
5 iulie, 10.00-11.00
 Stii sa-l spui pe R?
Formator:
- logoped Laura Hardalau
Cand?
Data 5 iulie 2023
Oa 10.00
Varsta copii: 5-8 ani
Nr. limitat de locuri: 5
Taxa: 60
Stiai ca tulburarile de pronuntie necorectate vor afecta scrierea si citirea copilului?
Te invitam la un atelier in care vom aplica multe tehnici distractive pentru pronunția sunetului R.
Corectarea vorbirii poate fi și trebuie să fie o activitate plăcută pentru copii!
 Suport de curs pentru acasa
Nu inteleg de ce nu pot sa ma joc pe telefon cat vreau eu!
27 iunie, 10.00-11.30
Formator: Balla Eniko
Nu inteleg de ce nu pot sa ma joc pe telefon cat vreau eu! Formator: psiholog Balla Eniko Cand? Data: 27 iunie Ora 10.00-11.30 Taxa: 60 lei Cu ce te asteptam? – cadou surpriza pentru fiecare participant – gradina senzoriala minunata – photo corner amenajat special pentru a marca amintiri – suport de curs pentru acasa  
Atelier senzorial muzical pentru dezvoltarea atentiei
22.06.2023, 17.30-19.00
Atelier senzorial muzical pentru dezvoltarea atentiei Știai că atenția are au un rol esențial în învățare? La atelierul nostru senzorial prin dans și muzica le oferim copiilor bucurie, plăcere, deschidere și confort. Muzica, instrumentele, ritmul vor ajută copiii să aibă o experiență senzorială minunată, să se concentreze și să își dezvolte astfel atenția. Muzica este una dintre puținele activități care antrenează atât partea logică, cât și partea creativă a creierului. Iată câteva motive pentru care recomandăm participarea copiilor la acest atelier: - Când muzica face parte din viața copiilor ei reușesc să atingă performanțe școlare mai bune. - Cântecele și rimele extind foarte mult vocabularul unui copil, precum și abilitatea acestuia de a utiliza corect limbajul. - Copiii își dezvoltă un simț al creativității și se simt liberi să își exprime, fără a se teme, emoțiile și ideile creative. - Cântecele și rimele le permit copiilor, prin intermediul ritmurilor circulare, să lucreze continuu la abilitățile de memorie. - O memorie bună contribuie la formarea unor conexiuni mai rapide între informațiile vechi și cele noi.  
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala - Copilul independent, autonom si cu stima de sine
14.06.2023, 17.00-18.30
Atelier Montessori in Gradina Senzoriala Copilul independent, autonom si cu stima de sine Formator atelier: Focos Geanina, specialist în Metoda Montessori Varsta: 3-6 ani Durata atelier: 1h 30 min Numar maxim de participanti: 10 copii Tarif atelier: 60 lei/copil Care este scopul acestui atelier? In cadrul atelierelor venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei, independentei copiilor prin aplicatii practice pe diferite teme: senzorial, viata practica, mindfulness, limbaj, toate  menite sa dezvolte armonios copiii , sa isi atinga adevaratul potential! Va asteptam cu mare drag! + loc de poveste in mijlocul naturii + fiecare copil va primi un cadou la sfarsitul atelierului + suport materiale pentru acasa    
Frica de animale - cum scap de ea?
9 septembrie 2020, 18.00-18.45
Cum sa ne eliberam de emotiile ascunse prin joaca?
11 martie 2020, 17:30 - 18:30
Ce sa fac atunci cand imi vine sa plang?
10 martie 2020, 17:30 - 18:30
Eu si prietenii mei: de la cearta la impacare!
4 martie 2020, 17:30 - 18:30
Atelier de faurit cadou pentru mama
3 martie 2020, 17:30 - 18:30
Cum simte corpul meu emoțiile?
26 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Nu inteleg de ce nu pot sa stau la TV cat vreau eu!
25 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Ce fac cand sunt Morocanos si Suparat?
18 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Cum sa-mi ajut corpul sa se simta bine?
12 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Atelier de dezvoltat rabdari prajite
11 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Cum sa-mi controlez Furia?
5 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Seara magica de poveste - cap. I
4 februarie 2020, 17:30 - 18:30
Sunt mai puternic decât rușinea!
29 ianuarie 2020, 17:30 - 18:30
Grija fata de banutii mei
27 ianuarie 2020, 17:30 - 18:30
Nu suport sa pierd!
22 ianuarie 2020, 17:30 - 18:30
Podoabe faurite de manutele copilului meu - Atelier creativ
17 decembrie 2019, 17:30 - 18:30
Sunt unic si valoros! Despre stima de sine la copii
11 decembrie 2019, 17:30 - 18:30
Atelier de făurit cizmulițe pentru Moșul
3 decembrie 2019, 17:30-18:30
Nu vreau, sunt suparat!
27 noiembrie 2019, 17:30 - 18:30
Nu Vreau Reguli!
26 noiembrie 2019, 17:30 - 18:30
Cum sa fii Supererou
12 noiembrie, 17:30 - 18:30
Nu vreau, sunt Suparat!
6 noiembrie 2019, 17:30 - 18:30
Am incredere in mine!
30 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Cum ajutam copilul sa capete incredere in fortele proprii si sa lupte pentru visurile sale? Vino la atelier si invata ce este increderea si cum se poate ea dezvolta!
N-am Rabdare! Ce pot face?
29 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Copiii se plictisesc atat de repede, incat ar trebui sa fim o masinarie de fabricat rabdari, non-stop… Cum ii facem sa inteleaga ca nu totul se poate ACUM și AICI?
Imi e Frica...Ce sa fac?
23 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Oare de unde ia nastere Frica la copii? Ce inseamna ea si cum o putem gestiona cat mai eficient cu putinta? Vino la atelierul nostru sa descoperim impreuna secretele!
Eu si prietenii: de la cearta la impacare!
16 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Cum invat sa povestesc?
15 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Stii sa-l spui pe R?
10 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Cum sa-mi controlez Furia?
9 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Sunt mai puternic decat rusinea!
2 octombrie 2019, 17:30 - 18:30
Atelier de Bune Maniere pentru copii
24 Septembrie 2019, 17.30 – 18.30