Concurs luna septembrie - Story Cubes Action

Concurs luna septembrie - Story Cubes Action

Sep 01, 2014Laura
Concurs luna septembrie - Story Cubes Action

O data cu inceperea unui nou an scolar, Jucarii Vorbarete pregateste un concurs pentru abonatii site-ului.

Pot participa la tragerea la sorti toti cei inscrisi prin abonare la newsletter. Astfel, datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pentru fiecare participare, dar pana la sfarsitul lunii septembrie.

Premiul va fi un joc educativ, un altfel de joc, Story Cubes Action. http://jucarii-vorbarete.ro/produs/story-cubes-action/

In prima zi a lunii octombrie se va face extragerea unui castigator, dintre cei inscrisi pana la sfarsitul lunii septembrie, prin abonare la newsletter. Anuntarea castigatorului se va face in prima zi a lunii octombrie, pe blogul Jucarii Vorbarete http://jucarii-vorbarete.ro/blog/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/jucarii.vorbarete. Pentru extragerea castigatorului se va folosi sistemul de extragere de pe site-ul http://www.random.org/

Premiul va fi trimis gratuit prin Posta Romana.

Story Cubes Action, un altfel de joc, sau mai bine zis, o poveste fara sfarsit cu-n inceput creat doar de tine si copilul tau. Compus din 9 cuburi cu 54 imagini, Story Cubes Action te ajuta sa creezi o infinitate de povesti.

De multe ori ne gandim ce jocuri sa mai inventam pentru cei mici, dar sa fie un joc distractiv care sa imbine atat creativitatea cat si bucuria de pe chipul copilului nostru, fara a se plictisi.

Deoarece, stim ca, de multe ori, cei mici au tendinta de a se plictisi destul de repede de o jucarie sau o poveste. Si-atunci, Jucarii Vorbarete a venit in intampinarea noastra cu o alternativa - un joc poveste fara sfarsit, Story Cubes Action.

Jocul-poveste incepe cu «a fost odata...» si nu are sfarsit, doar continut creat de noi, parinti si copii. Ce poate fi mai frumos decat sa ai propria ta poveste creata de tine si cel mic, de a-ti retrai copilaria evadand din cotidian!

Story Cubes Action poate fi al tau! :)More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare