Castigatorul concursului lunii Septembrie: Story Cubes Action

Castigatorul concursului lunii Septembrie: Story Cubes Action

Oct 01, 2014Laura
Castigatorul concursului lunii Septembrie: Story Cubes Action

La concursul organizat in luna septembrie s-au inscris 157 de participanti, iar in urma tragerii la sorti prin random.org, castigatorul jocului educativ al lunii septembrie este doamna Andreea Costache.

Premiul oferit in luna septembrie este Story Cubes Action, un altfel de joc, sau mai bine zis, o poveste fara sfarsit cu un inceput creat doar de tine si copilul tau.

Compus din 9 cuburi cu 54 imagini, Story Cubes Action te ajuta sa creezi o infinitate de povesti. De multe ori ne gandim ce jocuri sa mai inventam pentru cei mici, dar sa fie un joc distractiv care sa imbine atat creativitatea cat si bucuria de pe chipul copilului nostru, fara a se plictisi.

Deoarece, stim ca, de multe ori, cei mici au tendinta de a se plictisi destul de repede de o jucarie sau o poveste. Si-atunci, Jucarii Vorbarete a venit in intampinarea noastra cu o alternativa – un joc poveste fara sfarsit, Story Cubes Action.

Jocul-poveste incepe cu «a fost odata…» si nu are sfarsit, doar continut creat de noi, parinti si copii. Ce poate fi mai frumos decat sa ai propria ta poveste creata de tine si cel mic, de a-ti retrai copilaria evadand din cotidian!

Castigatoarea lunii septembrie, doamna Andreea Costache, este rugata sa ne contacteze fie prin email (jucariivorbarete@gmail.com) sau telefonic (0770 273 361) in decurs de 48 de ore pentru a-si revendica premiul.


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare