Exercitii de respiratie-Kit logopedic

Exercitii de respiratie-Kit logopedic

https://jucarii-vorbarete.ro/produs/exercitii-de-respiratie-program-educational-distractiv/
    
   
                  Exercitii de respiratie – program educational distractiv,  cuprinde o colectie de materiale didactice  aplicabile in cadrul terapiei logopedice la copiii mici. Orice lectie de logopedie are la baza exercitii pentru formarea unor deprinderi corecte de respiratie. Exercitiile logopedice sunt astfel concepute incat sa implice activ copilul in terapie dupa principiul ne jucam, ne distram si invatam.
                  Setul de exercitii logopedice cuprinde jocuri terapeutice ce urmaresc obiective precum: inspir puternic pe nas, expir prelungit pe gura, inspir puternic pe nas, expir alternativ pe o nara apoi pe cealalta, inspir si expir rapid pe nas, exercitii de suflat, emiterea unor sunete onomatopeice insotite de miscari. Descrierea detaliata a exercitiilor terapeutice, a obiectivelor si a sugestiilor de urmarit in activitatea cu copiii se gasesc in brosura suport a colectiei.
                  Cuprins:
– 5 tipuri de joc: Memo, Mima, Vantul, Ghici unde l-am ascuns?, In excursie
– 2 planse de joc format A3, color
– 40 cartonase color, infoliate (dimensiuni 13,5 cm x 8,5 cm)
– un zar
– un pion de lemn
– instructiuni de utilizare
               Exercitii de respiratie – program educational distractiv reprezinta un suport vizual concret si complex construit intr-o forma atractiva ce respecta particularitatile psihologice specifice copilului mic. Este recomandat a fi utilizat de catre logopezi, educatori, invatatori si parinti pentru activitatile educative cu copiii.