Politica de confidentialitate si de protectie a datelor a site-ului jucarii-vorbarete.ro

S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L. se angajeaza la cele mai inalte standarde de protectie a datelor dumneavoastra.

Mesajele de tip newsletter, transmise cu o frecventa saptamanala sau bisaptamanala contin informatii despre cele mai recente aparitii editoriale, promotii, reduceri sau evenimente, cu directa legatura cu oferta noastra de carte. Primiti aceste e-mailuri de la noi doar daca ati acceptat in prealabil termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul jucarii-vorbarete.ro se inregistreaza si se stocheaza date referitoare la numele, adresa, telefonul, metoda de plata selectata si e-mailul dumneavoastra. Folosim aceste date doar in avantajul dumneavoastra, asigurand cea mai inalta protectie a acestora. Mai mult, dumneavoastra decideti ce se intampla cu aceste date iar ele pot fi sterse la solicitarea dumneavoastra oricum.

Afla mai multe despre noul regulament GDPR (General Data Protection Regulation) aici.

Ce date personale colectam si cum le folosim?

In functie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

1. Nume si prenume

2. Adresa

3. Telefon

Toate aceste informatii sunt necesare pentru pregatirea si livrarea comenzilor plasate de dumneavoastra pe site-ul www.jucarii-vorbarete.ro. Trebuie sa ne furnizati aceste informatii pentru a putea executa contractul de vanzare la distanta (asa se numeste comanda online in termeni juridici). Altfel spus, ne este imposibil sa va expediem comanda daca nu stim cum va numiti, unde doriti sa primiti coletul sau cum va poate contacta curierul. Departamentul de relatii cu clientii va poate contacta pana la finalizarea comenzii via e-mail sau telefonic pentru a putea finaliza cu succes comanda dumneavoastra. Compania cu care lucram pentru livrarea prin curier a comenzilor dumneavoastra – GLS si Urgent Cargus – va poate contacta prin mesaje de tip SMS sau telefonic pentru a va transmite detalii despre statusul livrarii comenzii dumneavoastra.

4. Modalitate de plata – S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L. intermediaza doar preluarea datelor bancare sau a modalitatii de plata selectate pe site-ul www.jucarii-vorbarete.ro, acestea fiind procesate si gestionate de procesatorul de plati partener: Netopia mobilpay.

5. Istoricul cautarilor, comenzilor si produselor pastrate in cosul de cumparaturi – S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L. pastreaza istoricul comenzilor dumneavoastra pentru a putea preveni si detecta fraudele care va vizeaza atat pe dumneavoastra, cat si pe noi si pentru a va putea trimite ultimele noutati, promotii din segmentul dumneavoastra de interes.

Durata procesarii datelor cu caracter personal

Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cat timp aveti cont pe site-ul nostru, pentru timpul necesar onorarii comenzilor plasate de dumneavoastra sau, in cazul in care contactati departamentul relatii cu clientii, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra. Daca ati completat formularul de confirmare consimtamant trimis pe e-mail, parte din campania de newsletter, va informam ca pastram informatiile oferite pentru un interval de 2 ani.

Ce drepturi aveti?

Conform noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi aceasta pagina).

Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastra.

Dreptul de a solicita corectarea informatiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastra.

Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra, de a inceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, in anumite circumstante.

Dreptul de a opri comunicarile de marketing prin newsletter (lucru pe care il puteti face folosind optiunea de dezabonare, afisata in footerul fiecarui mail de acest tip, precum si pagina dedicata dezabonarii din site-urile noastre) sau prin telefon (il puteti face contactandu-ne la datele de contact mentionate mai jos).

Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor catre dumneavoastra sau un alt furnizor de servicii.

Dreptul de a semnala autoritatilor incalcarea drepturilor prevazute de catre Noul Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare in Romania este: autoritatea Nationala de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Cum ne puteti contacta?

Ne puteti contacta:

– In scris la adresa: Oradea, str. splaiul Crisanei nr. 6, bl. A2, ap.11, Cod 410190, avand punct de lucru in Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, spatiu Comercial nr. 1, judet Bihor, Romania

– Telefonic: 0770.273.361

– Pe e-mail: jucariivorbarete@gmail.com

Persoana desemnata de S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L. in relatia cu clientii si userii site-urilor proprii, pentru a asigura conformitatea respectarii prevederilor Noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal este: Daniel Hardalau.

Mesaje de marketing

Daca ne-ati confirmat acordul, va vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, pentru a ne asigura ca dorintele dumneavoastra sunt respectate si sunteti la curent cu toate noutatile si ofertele noastre.

Cum puteti opri receptionarea mesajelor de marketing din partea site-ului www.jucarii-vorbarete.ro:

– Contactand echipa noastra de asistenta clienti la numarul de telefon: 0770.273.361

– Trimitand un e-mail la adresa jucariivorbarete@gmail.com si precizand cerintele dumneavoastra.

– Folosind optiunea de dezabonare prezenta in footer-ul fiecarui newsletter.

Atentie!

Faptul ca ati optat sa nu mai receptionati mesaje de marketing nu afecteaza celelalte comunicari cu noi, cum ar fi e-mailurile automate de confirmare pentru comenzile plasate sau cele ce contin factura solicitata. Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, insa daca nu faceti acest lucru nu veti putea cumpara carti direct de pe site-ul www.jucarii-vorbarete.ro si este posibil sa nu beneficiati de cea mai buna experienta online. Este exclusiv decizia dumneavoastra si ne angajam sa o respectam.

Alte Generalitati

Numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal:

Compania care administreaza site-ul www.jucarii-vorbarete.ro este S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L., denumita in continuare „Jucarii Vorbarete”, cu sediul in Oradea, str. splaiul Crisanei nr. 6, bl. a2, ap.11, Cod 410190, avand punct de lucru in Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, spatiu Comercial nr. 1, Judet Bihor, Romania, cod de identificare fiscala RO30232770, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/812/2012, capital social 200 RON.

Jucarii Vorbarete, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.jucarii-vorbarete.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica Politica de Confidentialitate. Vizitarea acestui site de catre dvs. se supune termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul dvs. cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti. Jucarii Vorbarete isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului www.jucarii-vorbarete.ro precum si Politica de Confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Jucarii Vorbarete certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Definitia termenilor si drepturile dumneavoastra sunt cele precizate in cuprinsul acestor legi.

Conform obiectului sau de activitate, scopurilor declarate si necesitatilor reiesite din specificul activitatilor derulate impreuna cu dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Jucarii Vorbarete prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, care pot fi, dupa caz: nume si prenume, data nasterii, semnatura, telefon, adresa, e-mail, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate prin mijloace automatizate/manuale, aceste date fiind destinate in principal:

– transmiterii de informari (newsletter) asupra noutatilor editoriale sau evenimentelor (lansari, targuri, etc.);

– transmiterii de mesaje publicitare informative (referitoare la promotii, reduceri, etc.);

– crearii de conturi de utilizator si acordarii de facilitati ca urmare a inregistrarii pe site-ul/site-urile oficiale ale societatii;

– comandarea si livrarea de bunuri prin comert electronic pe site-ul societatii (www.jucarii-vorbarete.ro);

– solutionarea reclamatiilor cu privire la bunurile livrate.

Furnizarea acestor date nu este obligatorie, iar colectarea lor se face doar cu acordul dumneavoastra, exprimat prin semnatura pe documentele tiparite (note de comanda, facturi, documente de expeditie, etc) sau prin completarea formularelor si chestionarelor existente in acest site (criptate automat, conform standardelor internationale in vigoare). Refuzul dvs. de a furniza aceste date poate determina, dupa caz, imposibilitatea de a va oferi serviciile pentru care este necesara sau obligatorie prelucrarea datelor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanele vizate si/sau reprezentantii legali ai persoanelor vizate, autoritatilor competente, personalului propriu al societatii sau colaboratorilor externi implicati in executarea scopurilor declarate si instruiti in scopul asigurarii protectiei datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si de a cere stergerea datelor si dreptul de a va adresa liber justitiei cu privire la incalcarea drepturilor dumneavoastra prevazute de legislatia in domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, personal sau prin posta la sediul Jucarii Vorbarete, din Oradea, str. splaiul Crisanei nr. 6, bl. a2, ap.11, Cod 410190, avand punct de lucru in Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, spatiu Comercial nr. 1, judet Bihor, Romania sau prin e-mail.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.