Aboneaza-te la newsletter si participi automat la tombola lunara, avand sansa sa castigi un produs educativ!

Regulament concurs

1. Concursul este organizat de S.C. JUCARII VORBARETE S.R.L., C.I.F. RO 30232770, Nr.ord.Reg.Com.: J05/812/2012, cu punct de lucru: Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, parter – spatiu comercial nr. 1 (blocul galben inalt, cu intrare dinspre str. Lapusului, chiar in spatele magazinului Otelul Nord).

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa ce am anuntat modificarile.

3. Concursul se organizeaza lunar.

4. Pot participa la tragerea la sorti toti cei inscrisi prin abonare la newsletter. Astfel, datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pentru fiecare participare.

5. Premiul va fi un material educativ. Acesta va fi trimis gratuit prin curierat (Urgent Cargus).

6. La fiecare inceput de luna se va face extragerea (pentru luna precedenta) unui castigator dintre cei inscrisi prin abonare la newsletter. Anuntarea castigatorului se va face pe blogul Jucarii Vorbarete http://jucarii-vorbarete.ro/blog/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/jucarii.vorbarete. Pentru extragerea castigatorului se va folosi sistemul de extragere de pe site-ul http://www.random.org/

7. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre www.jucarii-vorbarete.ro.

8. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze cerintelor si conditiilor impuse prin acest Regulament.

9. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresele: office@jucarii-vorbarete.ro, jucariivorbarete@gmail.com.

Succes! 🙂