Echipa Jucarii Vorbarete

Cine suntem noi?

Suntem o mana de oameni cu suflet de copil, sinceri, veseli si pasionati de ceea ce facem. Muncim cu stradanie si dorinta in atelierul nostru si ne dorim sa aducem zambetul pe buze tuturor celor care ne trec pragul (fizic, pe Strada Grigore Erofte 1B, Oradea sau online).

Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie zilnic (online), iar de luni pana vineri de la 8:30 la 16:30 la telefon si in magazinul fizic. Suntem sprijinul dumneavoastra in alegerea celor mai potrivite produse pentru dezvoltarea optima a copilului/copiilor dvs.

Despre Jucarii Vorbarete

Este producator si distribuitor de materiale practice de logopedie si consiliere scolara. Produsele promovate de Jucarii Vorbarete sunt rezultatul unei selectii atente si a unei experiente bogate in domeniul logopediei si psihologiei scolare, fiind usor de utilizat atat de catre logopezi si psihologi cat si de catre parinti sau bunici.

Jucariile si jocurile educative pe care vi le punem la dispozitie au scopul de a va oferi informatii, strategii si mijloace educative ce constituie un suport eficient in dezvoltarea copilului. Jucariile si jocurile educative ajuta copilul in dezvoltarea memoriei, inteligentei, creativitatii, auzului, vorbirii, scrierii, citirii, orientarii spatiale si temporale.

Convingerea noastra este ca orice distractie care porneste de la creativitate, curiozitate, jocuri de gandire si imaginatie duce la o dezvoltare sanatoasa a copilului. Invatarea va fi mai interesanta prin joaca, mai ales pentru cei cu nevoi speciale.

Fotografie de grup cu cel mai nou prieten al Jucariilor Vorbarete, George Ivascu.

Din cine este alcatuita firma noastra?

Departamentul de vanzari si contabilitate – in acest segment echipa Jucarii Vorbarete centralizeaza comenzile solicitate de catre dvs. Apeland la dexteritate si spirit de atentie produsele sunt selectate, pregatite si ambalate in colete, urmand a fi predate firmei de curierat. In aproximativ 2-3 zile lucratoare dvs. intrati in posesia produselor comandate de pe site, sau telefonic.

Departamentul de marketing – in acest segment se mizeaza cel mai mult pe spiritul liber, creativ, producator de frumos. Echipa departamentului isi da frau liber imaginatiei, cerceteaza piata, aduce idei de activitati impresionante si usor de pus in practica impreuna cu copiii. Selecteaza si creeaza totodata citate inspirationale pentru a aduce o doza de liniste la finalul fiecarei zile solicitante.