Echipa Jucarii Vorbarete

Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie zilnic (online), iar de luni pana vineri de la 8:30 la 16:30 la telefon si in magazinul fizic. Suntem sprijinul dumneavoastra in alegerea celor mai potrivite produse pentru dezvoltarea optima a copilului/copiilor dvs.

Despre Jucarii Vorbarete

Este producator si distribuitor de carti si jocuri educative. Produsele promovate de Jucarii Vorbarete sunt rezultatul unei selectii atente si a unei experiente bogate in domeniul logopediei si psihologiei scolare, fiind usor de utilizat atat de catre logopezi si psihologi cat si de catre parinti sau bunici.

Jucariile si jocurile educative pe care vi le punem la dispozitie au scopul de a va oferi informatii, strategii si mijloace educative ce constituie un suport eficient in dezvoltarea copilului. Jucariile si jocurile educative ajuta copilul in dezvoltarea memoriei, inteligentei, creativitatii, auzului, vorbirii, scrierii, citirii, orientarii spatiale si temporale.

Convingerea noastra este ca orice distractie care porneste de la creativitate, curiozitate, jocuri de gandire si imaginatie duce la o dezvoltare sanatoasa a copilului. Invatarea va fi mai interesanta prin joaca, mai ales pentru cei cu nevoi speciale.

Fotografie de grup cu cel mai nou prieten al Jucariilor Vorbarete, George Ivascu.