Jucarii Vorbarete –  afacere de familie locală, construită și crescută în România 🙂

Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie zilnic (online), iar de luni pana vineri de la 8:30 la 16:30 la telefon si in magazinul fizic. Suntem sprijinul dumneavoastra in alegerea celor mai potrivite produse pentru dezvoltarea optima a copilului/copiilor dvs.

Este producator si distribuitor de carti si jocuri educative. Produsele promovate de Jucarii Vorbarete sunt rezultatul unei selectii atente si a unei experiente bogate in domeniul logopediei si psihologiei scolare, fiind usor de utilizat atat de catre logopezi si psihologi cat si de catre parinti sau bunici.

Jucariile si jocurile educative pe care vi le punem la dispozitie au scopul de a va oferi informatii, strategii si mijloace educative ce constituie un suport eficient in dezvoltarea copilului. Jucariile si jocurile educative ajuta copilul in dezvoltarea memoriei, inteligentei, creativitatii, auzului, vorbirii, scrierii, citirii, orientarii spatiale si temporale.

Convingerea noastra este ca orice distractie care porneste de la creativitate, curiozitate, jocuri de gandire si imaginatie duce la o dezvoltare sanatoasa a copilului. Invatarea va fi mai interesanta prin joaca, mai ales pentru cei cu nevoi speciale.

Fotografie de grup cu cel mai nou prieten al Jucariilor Vorbarete, George Ivascu.

Laura Hărdălău: ” În primul an ca și logoped am căutat materiale logopedice pe care să le folosesc în cabinetul de logopedie cu copiii. Nu am găsit decât puține și acelea doar cărți teoretice cu puține informații practice. Am început să-mi confecționez eu materiale logopedice, am început să-mi notez strategiile care funcționau în corectarea sunetelor. Încercam să-mi notez jocurile logopedice care erau amuzante și funcționau la mai mulți copii. Toate aceste informații din activitatea mea practică le-am pus într-o carte “Logopedie prin jocuri și exerciții”. Am fost uimită de cât de bine a fost primită această carte. Chiar și după 10 ani de la prima editare, cartea este la mare căutare. Datorită puținelor materiale de logopedie aflate pe piață am început să le creez eu. După succesul primei cărți au urmat alte cărți, jocuri logopedice dar și cărți și jocuri pentru dezvoltarea emoțională a copiilor.

Denumirea “Jucării Vorbărețe” este un joc de cuvinte, ce simbolizează o colecție de materiale care ajută copilul să-și corecteze vorbirea.

– Încet, încet am început să selectăm și să recomandăm materiale educative valoroase de la alți logopezi, psihologi și edituri.”

Curiozități:

– Jucării Vorbărețe și-a început activitatea într-un apartament de bloc cu 2 camere.

– Jucării Vorbărețe a început să participe la Târgul de cărți Gaudeamus uimindu-i pe organizatori și participanți prin activitățile deosebite propuse.

– Jucării Vorbărețe și-a schimbat sediul de 4 ori din cauza spațiului insuficient, acum suntem într-un spațiu de 300 metri pătrați.

–  Jucarii Vorbarete s-a intalnit (2018) cu ministrul culturii George Ivascu

– Echipa Jucării Vorbărețe a participat (Cluj) la încercarea de doborâre a recordului mondial pentru oamenii care citesc în cascadă din aceeași carte (versurile lui Mihai Eminescu s-au auzit în Piața Unirii timp de 10 ore și 20 de minute).

– Jucării Vorbărețe a organizat ateliere pentru copii care au avut ca obiective corectarea pronunției și dezvoltarea emoțională a acestora

– Echipei Jucării Vorbărețe îi place la munte și e amatoare de trasee montane

– Din colecția Jucării Vorbărețe fac parte 43 de produse, cel mai vândut produs fiind 45 de jocuri pentru dezvoltarea vorbirii

– Printre planurile de dezvoltare se numără deschiderea unui magazin în București, intrarea pe piaţa internaţională cu produsele Jucării Vorbăreţe și listarea acestora pe Amazon.com

– Cel mai greu moment prin care am trecut a fost când ne-am mutat sediul chiar in timpul campaniei de Black Friday cu 2 membri ai echipei în concediu medical. Avalanșa de comenzi a fost extrem de mare dar am reușit să o gestionăm cu succes momentul.

Cea mai mare bucurie?

– Aprecierea clienților noștri!