Echipa Jucarii Vorbarete va informeaza ca pentru a utiliza acest site trebuie sa acceptati cateva reguli si conditii, pentru a putea evita eventuale neintelegeri ulterioare si va solicita atentiei citirea conditiilor de mai jos. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu de prezentare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Plasarea unei comenzi
Puteti plasa o comanda prin adaugarea de produse in Cos si completarea formularului de check-out. Dupa ce ati finalizat comanda veti primi un e-mail privind inregistrarea comenzii si/sau veti fi contactat telefonic de catre noi in vederea confirmarii comenzii. Coletul va fi expediat in 1-3 zile lucratoare fara a fi neaparat nevoie de o confirmare telefonica. Daca observati o eroare la detalii comanda va rugam sa ne contactati imediat. Daca acest lucru nu se intampla intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum au fost completate de dumneavoastra.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Refuzarea unei comenzi
La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin e-mail despre motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca:
-nu avem pe stoc produsul comandat
-plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar
-a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
-nu sunteti eligibil pentru a plasa o comanda (ati facut in trecut comenzi si nu ati ridicat coletul de la firma de curierat rapid, etc…) Observatii: Daca nu ati ridicat un colet din diverse motive si doriti retrimiterea acestuia, va rugam sa ne contactati.

Garantia produselor si Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Art. 4,b Cap. I, Ord. nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Jucarii Vorbarete SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Jucarii Vorbarete SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Clienti sau consumatori sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit inapoi Vanzatorului, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Cumparator, urmand ca Vanzatorul sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, precum si a modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia. Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Adresa pentru retururi este: Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, parter – spatiu comercial nr. 1 Tel: 0770273361

Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventuale promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.jucarii-vorbarete.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dumneavoastra din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru prin e-mail sau telefonic. Jucarii Vorbarete SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, sa fim facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, slogane, baze de date – este proprietatea Jucarii Vorbarete SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Jucarii Vorbarete SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Litigii
Pentru orice conflict aparut intre Jucarii Vorbarete SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Jucarii Vorbarete SRL.