INFORMATII LIVRARE SI PLATA

În cazul în care plasezi o comandă cu livrarea în România cu valoare mai mare de 150 de lei, livrarea este gratuită. Este gratuita ridicarea personala din magazinul Jucarii Vorbarete situat in Oradea.

Dacă nu, avem următoarele tarife de livrare pentru România:

– Ridicare personala/EasyBox: 9.98 lei

– Livrare prin curier:

1. Plata online cu cardul prin Mobilpay (Recomandat): 10.98 lei

2. Plata ramburs la primirea coletului: 13.99 lei

3. Plata prin transfer bancar (plata prin Ordin de Plata in cont curent sau Plata prin Trezorerie), caz in care veti selecta plata la destinatie si la mentiuni va rugam sa treceti ca doriti transfer bancar.

Pentru aceasta varianta va vom contacta telefonic in urma comenzii plasate pe site-ul nostru. Plata se va efectua conform facturii proforme primite pe e-mail, originalul facturii urmand a fi trimis in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe e-mail sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.

Retur:

Pentru situatia in care Jucarii Vorbarete se ocupa de retur colet, adica trimitem curierul sa ridice coletul costul ridicarii este de 15.99 lei.

Livrari in strainatate: 

Acceptam comenzi externe, cu mentiunea ca taxele de transport sunt diferite fata de cele afisate pe site. Daca locuiti in Uniunea Europeana puteti sa plasati o comanda selectand la tara Romania, plata in sistem Ramburs) iar la notite comanda va rugam sa treceti: livrare externa + adresa completa, necesara pentru a putea sa cerem o cotatie de pret la FedEx si TNT, urmand ca noi sa va contactam ulterior pentru detalii suplimentare referitoare la pretul total, costuri livrare/curier rapid si durata livrarii in functie de tara unde va aflati si greutatea coletului.

 

Actualizare date: 12.11.2022