Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 8:30-16:30 telefonic: 0770 273 361 sau 0774 029 689.

De asemenea ne puteti contacta si prin e-mail: office@jucarii-vorbarete.ro sau jucariivorbarete@gmail.com.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA ONLINE?

Pentru a comanda un produs trebuie mai intai sa il adaugati in cosul de cumparaturi, apoi din pagina Cos, pas cu pas, trebuie sa alegeti modalitatea de plata si sa completati adresele de livrare si facturare. Dupa ce ati finalizat comanda veti primi automat un e-mail cu detaliile complete despre comanda.

Acceptam si comenzi prin e-mail sau telefon, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi, aceasta fiind cea mai rapida metoda de comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat prin click pe imaginea din partea dreapta-sus cu titlul Cos.

CE FAC DACA AM PIERDUT PAROLA?

In cazul in care aveti deja un cont si ati pierdut parola puteti accesa in pagina principala dreapta sus Contul meu si apoi click pe „Ati uitat parola?” si puteti primi o parola noua pe e-mail.

INFORMATII PLATA SI LIVRARE

Taxa unica de transport – 16 lei.

Pentru comenzi ce depasesc 250 lei transportul este asigurat de noi. Se incadreaza aici doar comenzile finalizate, definitive.

In cazul in care se face retur integral pentru o comanda care a depasit 250 lei si care a beneficiat astfel de transport gratuit Clientul va achita contravaloarea transportului initial al coletului expediat catre el: 16 lei. Beneficiaza de transport gratuit doar comenzile finalizate ce depasesc o valoare de 250 lei.

A. Optiuni de plata:

1. Plata la destinatie (sistem ramburs)

2. Plata cu cardul prin Mobilpay

3. Transfer bancar (plata cu Ordin de Plata in cont curent sau Plata prin Trezorerie), caz in care veti selecta plata la destinatie si la mentiuni va rugam sa treceti ca doriti transfer bancar.

Pentru aceasta varianta va vom contacta telefonic in urma comenzii facute pe site-ul nostru. Plata se va efectua conform facturii proforme primite pe e-mail, originalul facturii urmand a fi trimis in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe e-mail sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.

B. Modalitati de livrare:

Curierat rapid:

– Termenul de livrare este de 1-3 zile de la confirmarea comenzii.

– Livrarea prin curierat rapid este disponibila pentru toate localitatile din Romania.

– In ziua in care se va face livrarea coletului veti fi instiintati prin intermediul unui SMS, care va contine si numarul de telefon al agentului firmei de curierat care va face livrarea, iar daca doriti o anumita ora de livrare (ex: dupa ora 12) puteti incerca sa luati legatura cu agentul firmei de curierat.

Livrari in strainatate: 

Acceptam comenzi externe, cu mentiunea ca taxele de transport sunt diferite fata de cele afisate pe site. Daca locuiti in Uniunea Europeana puteti sa plasati o comanda si sa treceti la mentiuni acest lucru, urmand ca noi sa va contactam ulterior pentru detalii suplimentare referitoare la pretul total, costuri livrare/curier rapid si durata livrarii in functie de tara unde va aflati si greutatea coletului.

 

Actualizare date: 01.03.2022