25 de lucruri de bifat inainte de Craciun

25 de lucruri de bifat inainte de Craciun

Dec 19, 2017Petra

25 de lucruri de bifat inainte de Craciun

1. Prepara in casa o ciocolata calda si serveste-o alaturi de cateva bezele. 2. Du-te la patinoar. 3. Imbraca cu manusi 5 copaci din parc, astfel incat oamenii strazii sa se bucure, gasindu-le si purtandu-le. 4. ''Uita'' pe o banca o felicitare cu un mesaj de sarbatori. 5. Suna si viziteaza un prieten vechi.

Conni sarbatoreste Craciunul

6. Joaca-te in zapada alaturi de familia ta. 7. Realizeaza un cozonac de casa. 8. Fa-i o bucurie unui om al strazii (un sandwich, un ceai cald, o turta dulce). 9. Realizeaza cadouri hand-made (felicitari, cutiute, obiecte de decor). 10. Canta colinde de Craciun. 11. Coace prajituri. 12. Impodobeste bradul. 13. Construieste un om de zapada. 14. Pregateste cina impreuna cu familia. 15. Rezerva o noapte intreaga pentru jocuri de familie.

Ajuta-ti copilul sa fie fericit!

16. Citeste-i familiei povesti de Craciun. 17. Gadila-ti copiii si razi impreuna cu ei. 18. Luptati-va cu perne. 19. Vizionati un film cu tematica de Craciun, cum ar fi ''Singur acasa''. 20. Ofera cuiva un cadou in secret. 21. Implementeaza o noua traditie de Craciun. 22. Scrieti-i o scrisoare de multumire mosului. 23. Construieste o fortareata din perne impreuna cu copiii. 24. Deschide cadourile de Craciun. 25. Sarbatoreste! Petra Boantă


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare