Livrarea comenzilor

jucarii-vorbarete.ro pune la dispoziția Cumpărătorului următoarele metode de livrare:

Livrare prin curier rapid oriunde în România

Livrarea Produselor se realizează prin intermediul curierului, la adresa specificată de Cumpărător în comandă.

Costurile pentru expedierea coletelor prin curier rapid sunt următoarele:

- Gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 199 Lei;

- 15.99 lei cost unic pentru livrare (atât pentru plata online cu cardul, virament bancar sau ramburs la curier), oriunde în România, fără limită de kilometri sau limită de greutate, pentru comenzile cuprinse între 1 - 199 lei.

Livrare la easybox Sameday (ridicare personală)

9.99 lei este costul pentru livrarea la easybox Sameday.

Plata produselor care urmează a fi livrate prin easybox se face online cu cardul în momentul plasării comenzii sau ramburs la easybox (plata ramburs la easybox se poate efectua doar cu cardul, nu cash).

Cumpărătorul va primi telefonic prin SMS și pe email un cod cu care își poate prelua comanda de la easybox.

Cât timp ai la dispoziție pentru a ridica produsele din easybox? 

Ai 36 de ore la dispoziție ca să ridici orice produs livrat luni, marți, miercuri, joi și duminică. Iar dacă livrarea se întâmplă vineri sau sâmbătă, îți dăm și mai mult timp: 72 de ore pentru o comandă livrată vineri și 48 de ore pentru o comandă livrată sâmbătă. În cazul în care nu ridici comanda din easybox, aceasta se vă întoarce în depozit. 

Ridicare personală de la sediul Jucarii Vorbarete

Adresa: Oradea, str. Mangaliei, nr. 29. - Gratuit.

Retur produse:

Pentru situația în care Jucarii Vorbarete se ocupă de retur colet, adică trimitem curierul sa ridice coletul de la dumneavoastra, costul ridicarii este de 16.99 lei.

Livrare în Uniunea Europeană:

Acceptăm comenzi externe, cu mențiunea că taxele de transport sunt diferite fata de cele afișate pe site. Dacă locuiți în Uniunea Europeană puteți sa plasați o comanda selectand la țara România, plata în sistem Ramburs) iar la notițe comanda va rugam sa treceți: livrare externa + adresa completa, necesara pentru a putea sa cerem o cotatie de preț la FedEx, urmand ca noi sa va contactam ulterior pentru detalii suplimentare referitoare la prețul total, costuri livrare/curier rapid și durata livrării în funcție de țara unde va aflați și greutatea coletului.

Comenzile sunt pregătite în ordine cronologică, iar livrarea prin curier se realizează în 24-48 ore lucrătoare din momentul expedierii, prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Toate comenzile emise până în ora 14:00 vor fi expediate din depozitul nostru în aceeași zi.

Nu se percep taxe pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

* Excepții de livrare la termen pot face perioadele de Sărbători (lunile Noiembrie și Decembrie), reduceri (Black Friday) și condițiile meteo nefavorabile. În aceste perioade termenul de livrare de 24-48 ore lucrătoare poate fi depășit. 

Livrările se fac doar în zilele lucrătoare de Luni până Vineri, în intervalul orar 08:30-16:30.