Termeni si conditii

1.PREVEDERI GENERALE
Site-ul www.jucarii-vorbarete.ro este proprietatea S.C. JUCARII VORBARETE S.R.L.  (denumit in continuare „Jucarii Vorbarete”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditii si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul in Oradea, Str. str. Mangaliei, nr. 29, cod postal 410257, Judet Bihor, Romania, CUI: RO30232770, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/812/2012.
Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea Contact de pe site.
Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.jucarii-vorbarete.ro este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. Jucarii Vorbarete nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.jucarii-vorbarete.ro, care nu au acordul Jucarii Vorbarete in acest scop.
Relatia dintre parti este guvernatade Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta de urgenta privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

2. DEFINITII 
Site/domeniu - o zona dintr-un sistem informatic, detinuta de vanzator in scopul prelucrarii, stocarii ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.
Contract la distanta- contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Finalizarea contractului - Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.
Vanzator (distribuitor) / Comerciant - o persoana juridica ce, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.
Client (Consumator, Cumparator) - o persoana fizica ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Jucarii Vorbarete si acesta si care, in executarea contractelor care intra sub incidenta termenilor si conditiilor contractuale, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.
Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Jucarii Vorbarete si acesta.
Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informatiei.
Document – prezentele Termeni si Conditii
Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

3. OPERATORUL SITE-ULUI
Operatorul site-ului www.jucarii-vorbarete.ro este S.C. JUCARII VORBARETE S.R.L. cu sediul social in Oradea, Str. Mangaliei, nr. 29, cod postal 410257, Judet Bihor, Romania, cu urmatoarele date fiscale: RO30232770, J05/812/2012.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALA
Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Jucarii Vorbarete si acesta.
Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.jucarii-vorbarete.ro.
Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.jucarii-vorbarete.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisa reproducerea partiala a materialelor cu mentionarea sursei, iar in cazul preluarii semnificative este necesar sa ne contactati la jucariivorbarete@gmail.com pentru un acord scris. Informatiile inscrise pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al Jucarii Vorbarete este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si implica raspunderea in fata legilor care le protejeaza.
In cazul in care Jucarii Vorbarete confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Jucarii Vorbarete pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Jucarii Vorbarete si/sau al angajatului Jucarii Vorbarete care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, Jucarii Vorbarete sau oricarui tert cu care Jucarii Vorbarete are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze Jucarii Vorbarete, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Jucarii Vorbarete destinate acestui scop si astfel:
1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Jucarii Vorbarete prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Jucarii Vorbarete de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Jucarii Vorbarete.
2. Jucarii Vorbarete va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Jucarii Vorbarete.
In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Jucarii Vorbarete si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, Jucarii Vorbarete va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Contul de utilizator
In calitatea de utilizator al jucarii-vorbarete.ro, aveti si posibilitatea de a va crea un cont.
Odata cu inregistrarea dumneavoastra pe site-ul nostru aveti obligatia de a furniza informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In caz contrar, accesul dumneavoastra la acest site poate fi blocat, pe perioada determinata sau nedeterminata. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii si a securitatii contului dumneavoastra. De asemenea, sunteti singurul raspunzator pentru toate activitatile care se desfasoara prin intermediul sau in legatura cu contul dumneavoastra si acceptati sa notificati imediat Jucarii Vorbarete cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra sau orice alta incalcare a securitatii. Jucarii Vorbarete nu va raspunde pentru daunele ce rezulta din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.
in cazul campaniilor dedicate utilizatorilor Jucarii Vorbarete care implica trimiterea de minimostre sau materiale de promovare, acestea se vor trimite doar utilizatorilor si clientilor care au domiciliul in Romania.

Frauda
Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.jucarii-vorbarete.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.jucarii-vorbarete.ro si vor fi raportate autoritatilor competente, punand in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Comunicare
Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Contact
Jucarii Vorbarete publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite Jucarii Vorbarete sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Jucarii Vorbarete de a contacta utilizatorul sau clientul.

Cookies
Site-ul jucarii-vorbarete.ro utilizeaza cookies proprii si cookie-uri instalate de terte parti, precum Google, pentru a va oferi cea mai buna experienta posibila pe site. Cookie-urile utilizate pe prezentul site ofera un feedback valoros si ne ajuta in incercarea de a imbunatati experienta online.
Un “Internet Cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Acesta nu este un virus si  nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate.
Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor,
deoarece acestea stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi, etc.)
Unele browsere va ofera posibilitatea de a controla cookie-urile, in sensul dezactivarii lor. Trebuie insa sa tineti cont de faptul ca dezactivarea cookie-urilor ar putea duce totodata la scaderea calitatii vizitelor dumneavoastra pe site-ul jucarii-vorbarete.ro

5. VALIDITATEA OFERTEI SI PRETUL PRODUSELOR
Ofertele si produsele Jucarii Vorbarete sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile in limita stocului. Din acest motiv Jucarii Vorbarete isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Jucarii Vorbarete. Jucarii Vorbarete va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.
Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor pot fi modificate fara nicio comunicare prealabila. In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promotiile si reducerile nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele de prezentare Jucarii Vorbarete.

6. COMANDA ONLINE
Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda sau telefonic la numarul de telefon specificat pe site. Pentru informatii legate de comanda poate fi apelat numarul de telefon 0773 759 867 de luni pana vineri, intre orele 8.30-16.30, sau se poate trimite un e-mail la adresa comenzi@jucarii-vorbarete.ro
Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.
Jucarii Vorbarete poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
a. Nu exista produsele pe stoc;
b. Plata nu este finalizata;
c. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte
d. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Jucarii Vorbarete si/sau partenerilor acestuia
e. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate.
Dupa trimiterea comenzii veti primi un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi prelucrata.
Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si Jucarii Vorbarete. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.UG. nr. 34/2014 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii. Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24-72 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi prelucrate in fiecare zi de luni. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica. In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail jucariivorbarete@gmail.com. Dupa deschiderea coletului, in cazul in care acesta contine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea coletului la adresa de e-mail jucariivorbarete@gmail.com si sa atasati o poza cu produsele sau coletul. Jucarii Vorbarete nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

7. LIVRARE. TRANSPORT
Livrarea produselor se face in tarile: Romania.
Acceptam comenzi externe, cu mentiunea ca taxele de transport sunt diferite fata de cele afisate pe site. Daca locuiti inafara Romaniei puteti sa plasati o comanda si sa treceti la mentiuni acest lucru, urmand ca noi sa va contactam ulterior pentru detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale/curier rapid si durata livrarii in functie de tara unde va aflati si greutatea coletului.

Metode de livrare pentru Romania: Curier rapid sau ridicare personala din Easybox

Metode de livrare pentru UE: Curier rapid

In situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Jucarii Vorbarete situat in Oradea, str. Mangaliei, nr. 29, cod postal 410257, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari in avans, indiferent de valoarea produselor comandate. In acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma impreuna cu un consilier de clienti Jucarii Vorbarete, doar in scris prin e-mail.

8. MODALITATI DE PLATA. ACORDUL PRIVIND PLATA
Optiunile de plata difera in functie de tara de livrare, doar in UE. In cazul in care tara de livrare este Romania sunt disponibile toate formele de plata prezentate mai jos:

a. Plata online cu cardul

- plata online cu carduri speciale: card de cariera Prima Didactica, culturale, educationale

b. Plata ramburs la primirea coletului

c. Ordin de plata


Plata se realizeaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate de catre procesatorul de plati Netopia Mobilpay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeavoastra (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).

In cazul in care plata se realizeaza prin Ordin de plata, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea acesteia.

In cazul in care livram in Europa plata se va putea realiza doar online direct pe site-ul nostru sau prin ordin de plata.

S.C. Jucarii Vorbarete S.R.L.
Oradea, Str. Mangaliei, nr. 29, cod postal 410257
Nr. Reg. Comertului J05/812/2012
CUI RO30232770
Cont in cazul platii in lei
RO43INGB0000999904013609
Deschis la ING Bank NV Romania

9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.
Jucarii Vorbarete se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Jucarii Vorbarete, care se supune legislatiei europene in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Jucarii Vorbarete, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Jucarii Vorbarete, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de curierat, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului, servicii de plata / bancare.
De asemenea, jucarii-vorbarete.ro nu incurajeaza SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora
Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la urmatoarele scopuri:
1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de Jucarii Vorbarete

Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.
Pentru a completa si finaliza o comanda pe aceste site, trebuie sa ne furnizati informatii personale. Cu toate acestea, niciuna dintre informatiile furnizate de dvs. nu va fi cunoscuta de o parte terta decat pentru validarea cumparaturilor pe cardul credit, comanda finalizata, marketing si promotii. Aceste informatii vor fi utilizate doar de Jucarii Vorbarete, doar in scopul facturarii si au fost luate toate masurile necesare ca toate informatiile personale sa ramana confidentiale.

Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata in permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (e-mail) sau datorate ISP-urilor.

In cazul platii online
Secure Socket Layer (SSL)
Magazinul www.jucarii-vorbarete.ro foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde se realizeaza platile. Pentru a putea face cumparaturi prin aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

3D Secure
3D-Secure este un sistem antifrauda dezvoltat de Visa si Mastercard. Folosirea acestui sistem permite cresterea securitatii tranzactiilor online. In caz de pierdere sau furt, cardul inrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terte persoane pentru cumparaturi online.
Procesul de autentificare nu necesita instalarea vreunei aplicatii speciale pe computerul dumneavoastrasi nici nu ingreuneaza navigarea pe internet.

Carduri agreate
Pentru potejarea informatiilor de comandaonline, cardurile activate la sistemele antifrauda detinute sunt Visa si Mastercard.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face prin procesatorul de plati Netopia Payments, iar www.jucarii-vorbarete.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Dispozitii legislative
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.
Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
• dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
• dreptul de acces la datele personale care va privesc
• dreptul de interventie asupra datelor
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
• dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
• dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
• dreptul sa obtineti de la Jucarii Vorbarete, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte
• dreptul sasolicitati si saobtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conformalegislatiei aplicabile
• dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail jucariivorbarete@gmail.com.

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sane informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor
Acestea sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Prevederi diverse
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul jucarii- vorbarete.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei Jucarii Vorbarete, vor ramane in proprietatea Jucarii Vorbarete. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei. Astfel, Jucarii Vorbarete poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asiguratori.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei Jucarii Vorbarete.

10. COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI
Acest site este protejat prin drepturile de autor.
Toate marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea Jucarii Vorbarete, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a societatii Jucarii Vorbarete. Este permisa reproducerea partiala a continutului, cu mentionarea sursei.

11. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI. RETURUL PRODUSELOR
Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, intra in posesia fizica a produsului. Clientul este obligat sa notifice Jucarii Vorbarete intentia sa de a returna produsele achizitionate printr-o comunicare scrisa la adresa de e-mail: comenzi@jucarii-vorbarete.ro in termen de maximum 30 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.
In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit) in termen de cel mult 30 zile de la data la care Clientul a notificat Jucarii Vorbarete despre intentia de retragere din contract. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs., aceste produse nemaiputand fi returnate catre Jucarii Vorbarete. Rambursam contravaloarea produsului, exclusiv costurile livrarii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul ca un Client a ales alta modalitate de livrare decat modalitatile de livrare standard oferite de Jucarii Vorbarete, achitata de catre client, nu se ramburseaza. Jucarii Vorbarete poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Clientul furnizeaza dovada ca a trimis produsele catre Jucarii Vorbarete, fiind valabila data cea mai apropiata. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Jucarii Vorbarete se poate ocupa de retur, adica sa trimitem curierul sa ridice coletul pentru un cost de 16,99 lei.

In cazul in care se face retur integral pentru o comanda care a depasit 199 lei si care a beneficiat astfel de transport gratuit Clientul va achita contravaloarea transportului initial al coletului expediat catre el, la urmatoarea comanda. Beneficiaza de transport gratuit doar comenzile finalizate ce depasesc o valoare de 199 lei.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.

Adresa pentru Retur este: sediu social Jucarii Vorbarete situat in str. Mangaliei, nr.29, Oradea, Bihor, tel.: 0773.759.867.

12. GESTIONAREA RECLAMATIILOR/SUGESTIILOR/ INTREBARILOR
In cazul unor reactii adverse/neplacute ca efect al utilizarii produselor, sunteti rugat sa anuntati Departamentul de Control al Calitatii al companiei Jucarii Vorbarete, descriind in detaliu problema, pentru o evaluare cat mai corecta si relevanta din partea specialistilor nostri. Pentru a lua legatura cu acestia, va rugam sa completati formularul de contact de pe site.

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original (daca este cazul). In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

13. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Compania Jucarii Vorbarete poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. Jucarii Vorbarete va fi intotdeauna responsabil fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

14. NOTIFICARI
Jucarii Vorbarete va poate trimite notificari referitoare la activitatea companiei si a site-ului jucarii-vorbarete.ro pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de abonare la notificari (newsletter) sau prin alt mijloc de comunicare. Primirea notificarilor presupune selectarea optiunii corespunzatoare prin completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului jucarii-vorbarete.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii Jucarii Vorbarete, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre Jucarii Vorbarete in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:
a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
b) Prin contactarea Jucarii Vorbarete, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.
Jucarii Vorbarete isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea Jucarii Vorbarete, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
Jucarii Vorbarete nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Jucarii Vorbarete, la momentul expedierii buletinului.

15. LITIGII
Orice conflict intre Jucarii Vorbarete si alta parte este supus unei solutionari pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un punct comun prin aceasta metoda, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

16. INCETAREA ACTIVITATII
Jucarii Vorbarete isi rezerva dreptul de a inceta activitatea site-ului fara vreo notificarea prealabila.

17. RESPECTAREA DISPOZITIILOR LEGALE
Prezentul document si utilizarea jucarii-vorbarete.ro sunt guvernate de legea din Romania si sunt supuse competentei exclusive a instantelor romane, orice modificare legislativa care afecteaza intr-un fel sau altul dispozitiile prezentate in acest document fiind in afara controlului companiei Jucarii Vorbarete, dar a caror respectare este absolut obligatorie.

18. ALTE CLAUZE
Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si Jucarii Vorbarete, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.jucarii-vorbarete.ro.
Termenii si Conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului si Jucarii Vorbarete.
Jucarii Vorbarete isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.
Jucarii Vorbarete nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. Jucarii Vorbarete nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul Jucarii Vorbarete pentru aceste vanzari subsecvente.