Retur produse

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care Clientul intra in posesia fizica a produsului. Clientul este obligat sa notifice Jucarii Vorbarete intentia sa de a returna produsele achizitionate printr-o comunicare scrisa la adresa de e-mail: comenzi@jucarii-vorbarete.ro in termen de maximum 30 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor. In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate in termen de cel mult 30 zile de la data la care Clientul a notificat Jucarii Vorbarete despre intentia de retragere din contract. Rambursam contravaloarea produsului, exclusiv costurile livrarii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul ca un Client a ales alta modalitate de livrare decat modalitatile de livrare standard oferite de Jucarii Vorbarete, achitata de catre client, nu se ramburseaza. Jucarii Vorbarete poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Clientul furnizeaza dovada ca a trimis produsele catre Jucarii Vorbarete, fiind valabila data cea mai apropiata. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Jucarii Vorbarete se poate ocupa de retur, adica sa trimitem curierul sa ridice coletul pentru un cost de 16,99 lei.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.

Adresa pentru Retur este: sediu social Jucarii Vorbarete situat in str. Mangaliei, nr.29, Oradea, Bihor, tel.: 0773.759.867.