Gradina senzoriala

Gradina Senzoriala

Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete

Cauti un spatiu urban care sa te stimuleze atat pe tine, dar si pe al tau copil?

Cauti o oaza de liniste in oras care sa iti permita sa respiri in timp ce copilul tau este intr-un mediu conceput in jurul starii de bine?

Cauti o gradină senzoriala pentru ziua de nastere a copilului tau?

Cauti un spatiu pentru evenimentul tau special?

Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete poate fi răspunsul!

Deschisă publicului larg in luna iunie 2023, Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarețae este extensia fireasca a conceptului care noua ne-a adus in ultimii 11 ani de activitate numeroase beneficii, numerosi oameni deosebiti alaturi si sute de mii de oameni care ne-au acordat incredere si au cumparat materialele selectate de noi in acest loc minunat: JUCARII VORBARETE.

Despre noi afli mai multe aici. Pe langa activitatile organizate de noi sub forma unor ateliere pentru copii si adulti pe care le poti vizualiza aici, Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete este disponibila si pentru:

– Inchiriere pentru diverse evenimente

– Ateliere Onomastice

– Inchiriere pentru diverse evenimente

Iti punem la dispozitie spatiul din Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete pentru evenimentul tau special. Asta include amenajarea conform specifficului evenimentului – masa, scaune, plus acces la facilitățile spațiului. Poate fi vorba despre o lansare de carte, prezentare produse, club de carte, ateliere dezvoltare personala, intalniri tematice etc.

Gradina este un spatiu care se dezvoltă in jurul energiei celor care ne trec pragul, astfel ca evenimentul tau va fi aaa cum il modelezi tu, iar gradina iti va fi ”sprijin”.

Costul pentru inchiriere este de 100 ron/ 1 oră.

Locație: str Mangaliei nr 29 Oradea

Telefon: 0770 273 361