Despre noi

Jucarii Vorbarete –  afacere de familie locala, construita si crescuta in România

De la o afacere pornita intr-un apartament cu 2 camere, la un magazin fizic intr-o casa fermecatoare, cu gradina cocheta, din Oradea.

Jucarii Vorbarete este un brand care de 11 ani pariaza pe materiale, jucarii si carti educative pentru copii – si care a demonstrat iar si iar ca cea mai inteleapta metoda de invatare pentru cei mici este… joaca.

Laura și Daniel Hardalau, cofondatorii brandului Jucarii Vorbarete

– credit fotografie – Georgiana Opre-photography –

Logopedie si Psihologie

Materialele noastre de logopedie, concepute de o echipa de logopezi si psihologi, ofera de peste un deceniu solutii parintilor si specialistilor care vor sa-i ajute pe copii sa vorbeasca fara efort si sa pronunte corect.

Ne numim ”Jucarii Vorbarete”, dar echipa din spatele brand-ului a stiut de la bun inceput ca n-a intrat pe piata produselor educative pentru copii in joaca.

Am crescut de la an la an, materialele noastre au fost prezente in mai multe editii ale Targului de Carti Gaudeamus, iar sediul nostru a gazduit, de-a lungul timpului, diferite ateliere pentru copii care au avut ca obiective corectarea pronuntiei si dezvoltarea emotionala a acestora.

Acasa la Jucarii Vorbarete

Jucarii Vorbarete este producator si distribuitor de carti si jocuri educative.

Produsele promovate de Jucarii Vorbarete sunt rezultatul unei selectii atente si a unei experiente bogate in domeniul logopediei si psihologiei scolare, fiind usor de utilizat atat de catre logopezi si psihologi cat si de catre parinti sau bunici.

Echipa Jucarii Vorbarete

Echipa Jucarii Vorbarete va sta la dispozitie zilnic (online), iar de luni pana vineri de la 8:30 la 16:30 la telefon si in magazinul fizic. Suntem sprijinul dumneavoastra in alegerea celor mai potrivite produse pentru dezvoltarea optima a copilului/copiilor dvs.

Laura Hardalau: ” In primul an ca si logoped am cautat materiale logopedice pe care sa le folosesc in cabinetul de logopedie cu copiii.

Nu am gasit decat putine si acelea doar carti teoretice cu putine informatii practice. Am inceput sa-mi confectionez eu materiale logopedice, am inceput sa-mi notez strategiile care functionau in corectarea sunetelor. Incercam sa-mi notez jocurile logopedice care erau amuzante si functionau la mai multi copii.

Toate aceste informatii din activitatea mea practica le-am pus intr-o carte “Logopedie prin jocuri si exercitii”.

Laura Hardalau, cofondatorarea brandului Jucarii Vorbarete

Am fost uimita de cat de bine a fost primita aceasta carte. Chiar si dupa 10 ani de la prima editare, cartea este la mare cautare. Datorita putinelor materiale de logopedie aflate pe piata am inceput sa le creez eu.

Dupa succesul primei carti au urmat alte carti, jocuri logopedice dar si carti si jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copiilor.

Denumirea “Jucarii Vorbarete” este un joc de cuvinte, ce simbolizeaza o colectie de materiale care ajuta copilul sa-si corecteze vorbirea.

– Incet, incet am inceput sa selectam si sa recomandam materiale educative valoroase de la alti logopezi, psihologi si edituri.”

Proiecte

In luna martie 2023 am pus bazele unui proiect de suflet, Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete, un spatiu dedicat atelierelor pentru copii si parinti.

Gradina senzoriala

Am ales o gradina senzoriala, partea senzoriala fiind privilegiata (texturi diferite), dar si partea vizuala (cromatica generoasa), olfactiva (plante), auditiva (susur de apa ce ofera si mobilitate).

Ne propunem sa gazduim ateliere senzoriale pentru copii, intalniri tematice cu parinti si copii, intalniri cu autori cunoscuti, lansari de carte, proiectii de filme educative.

Curiozitati 

– Jucarii Vorbarete si-a inceput activitatea intr-un apartament de bloc cu 2 camere.

– Jucarii Vorbarete a inceput sa participe la Targul de carti Gaudeamus uimindu-i pe organizatori si participanti prin activitatile deosebite propuse.

– Jucarii Vorbarete si-a schimbat sediul de 4 ori din cauza spatiului insuficient, acum suntem intr-un spatiu de 300 metri patrati.

–  Jucarii Vorbarete s-a intalnit (2018) cu ministrul culturii George Ivascu

– Echipa Jucarii Vorbarete a participat (Cluj) la incercarea de doborare a recordului mondial pentru oamenii care citesc in cascada din aceeasi carte (versurile lui Mihai Eminescu s-au auzit in Piata Unirii timp de 10 ore si 20 de minute).

Colectia "Jucarii Vorbarete"

– Jucarii Vorbarete a organizat ateliere pentru copii care au avut ca obiective corectarea pronuntiei si dezvoltarea emotionala a acestora

– Echipei Jucarii Vorbarete ii place la munte si e amatoare de trasee montane

– Din colectia Jucarii Vorbarete fac parte 43 de produse, cel mai vandut produs fiind 45 de jocuri pentru dezvoltarea vorbirii

– Printre planurile de dezvoltare se numara deschiderea unui magazin in Bucuresti, intrarea pe piata internationala cu produsele Jucarii Vorbarete si listarea acestora pe Amazon.com

– Cel mai greu moment prin care am trecut a fost cand ne-am mutat sediul chiar in timpul campaniei de Black Friday cu 2 membri ai echipei in concediu medical. Avalansa de comenzi a fost extrem de mare dar am reusit sa o gestionam cu succes momentul.

Cea mai mare bucurie?

 Aprecierea clientilor nostri!