4 idei creative din tuburi de hartie igienica

4 idei creative din tuburi de hartie igienica

Jan 16, 2021Harry

4 idei creative din tuburi de hartie igienica

Ce faci cu tuburile de la hartia igienica ori de la prosoapele de bucatarie din hartie? Daca pana acum primul lucru care iti trecea prin cap atunci cand se termina rola de hartie igienica era sa o arunci, trebuie sa stii ca le poti recicla intr-un mod creativ.

30 de activitati distractive pentru copilul tau

Pentru activitati creative rapide si simple de realizat acasa, afla ca o rola de hartie igienica este chiar o oportunitate. Iti propunem cateva idei creative si amuzante ce iti vor starni creativitatea si va transforma cateva ore bune alaturi de piticul tau intr-o savuroasa distractie.

1.Curcubeul zburator

Materiale necesare: tub de hartie igienica, vopsea albastra, hartie alba, foarfece, marker negru, sfoara pentru agatat, perforator si hartie creponata.

52 de activitati intre frati si surori

Vopseste tubul in albastru, odata ce vopseua este complet uscata, gauriti rola de hartie pentru a insira sfoara. Desenati un norisor simpatic si apoi decupati-l. Pentru a-l face si mai prietenos deseneaza-i ochi, gura si doi obrajori roz pudrat.

30 de activitati de relaxare pentru copii

Lipeste apoi norul de tub si hartia creponata in culorile curcubeului, dupa ce ai taiat-o in fasii. Fa cunostinta cu prima creatie dintr-un banal tub de hartie igienica!

2.Unicornul sfios

Cine poate rezista unicornilor? Unicornul sfios este simplu de realizat si iti poate aduce un strop de magie intr-o zi mohorata.

Jocuri si activitati practice pentru copii

  Pe langa activitatea creativa cu siguranta va starni imaginatia si va declansa o multime de jocuri si povestiri pentru zilele urmatoare. Materiale necesare: tuburi din carton, hartie colorata, vopsea, coala de spuma cu sclipici, lana colorata, lipici, foarfece si marker negru. Taiati hartie colorata dupa dimensiunea tubului si lipiti-o in jurul lui. Daca preferati puteti vopsi tubul. Creati apoi codita si coama unicornului din mai multe fire colorate (de preferat in culorile curcubeului) prinse in manunchi. Lipiti-le apoi de tub. Din spuma cu sclipici creeaza unicul si magicul corn. Nu uita de ochi si obrajori. Uncornul sfios ... e gata si parca nici nu mai e asa de sfios!

3.Masinute colorate

Materiale necesare: tuburi din carton, hartie colorata sau acrilice, marker negru si carton pentru roti.

Caietul meu de activitati Montessori

  Masinutele colorate - o activitate distractiva si plina de culoare. Un exercitiu de motricitate fina, atentie si creativitate  

4.Mini oras din role de hartie

Un an de activitati Montessori

Materiale necesare: tuburi din carton, acrilice, marker negru, lipici, foarfece, hartie colorata Primul pas este sa vopsiti tuburile in diferite culori.

30 de activitati pentru dezvoltarea atentiei

    Taiati un dreptunghi de hartie si pliati-l in jumatate. Desenati un model pe acoperis - incercati mini triunghiuri sau diferite alte forme. Lipiti apoi acoperisul pe tubul din carton.

Cum il putem ajuta pe copil "Sa faca singur"?

  Decupati apoi o usa micuta, decupati-o si apoi lipiti-o pe rola. Procedati in acelasi mod si cu ferestrele.

Activitati pentru exersarea motricitatii fine

  Micul orasel este gata si jocurile de rol pot incepe. Iata cate lucruri minunate poti face recicland tuburile de la hartia igienica ori de la prosoapele de bucatarie din hartie   Cu drag, Valentina Ghencea   Sursa foto: Pinterest            


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare