Concurs: Tu iti alegi cadoul!

Concurs: Tu iti alegi cadoul!

Nov 27, 2014Harry
Concurs: Tu iti alegi cadoul! In perioada 27 noiembrie - 4 decembrie 2014, jucarii-vorbarete.ro va invita la un concurs cu totul special, in pragul Sarbatorilor de Iarna, numit "Tu iti alegi cadoul!". Premiul consta intr-un produs la alegere din "Colectia Jucarii Vorbarete": http://jucarii-vorbarete.ro/categorie-produs/colectia-jucarii-vorbarete/ Ati inteles bine! De pe Jucarii Vorbarete va alegeti cadoul de Mos Nicolae! Pentru participarea la concurs trebuie urmati 3 pasi simpli. Iata ce trebuie sa faceti:
  1. Va alegeti un produs din Colectia Jucarii Vorbarete (http://jucarii-vorbarete.ro/categorie-produs/colectia-jucarii-vorbarete) si dati un like.
  2. Motivati, in cateva cuvinte, alegerea facuta (Atentie! Fiecare comentariu trebuie semnat cu numele si prenumele dvs).
  3. Distribuiti public acest articol.
  Atentie! Fiecare pas este obligatoriu, doar asa va anuntati participarea la concurs! Datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pana pe data de 4 decembrie ora 23.59. Tragerea la sorti se va efectua prin random.org. Castigatorul va fi anuntat pe data de 5 decembrie 2014 atat pe pagina noastra de Facebook cat si pe blog-ul jucarii-vorbarete.ro Bafta tuturor!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare