Cum ne jucam cu produsele Jucarii Vorbarete?

Cum ne jucam cu produsele Jucarii Vorbarete?

May 06, 2016Harry

Cum ne jucam cu produsele Jucarii Vorbarete?

Pentru ca primavara vine cu o explozie de energie, va invitam la un nou concurs. Un concurs frumos, prin care dorim sa premiem activitatile realizate impreuna cu copiii. Astfel, asteptam sa ne aratati prin poze sau filmulete, cum se joaca micutii (alaturi de voi, parintii, bunicii, nasii, unchii sau matusile) cu produsele achizitionate de pe Jucarii Vorbarete! concurs-cum-ne-jucam-cu-produsele-Jucarii-Vorbarete-1200x628 Ce trebuie sa faci?
 • sa incarci pe pagina noastra de Facebook sau sa ne trimiti prin email imagini, filmulete sau colaje de imagini cu micutii jucandu-se cu produse de pe Jucarii Vorbarete!
Premii: Reguli de participare:
 • Concursul se desfasoara in perioada 06.05 - 22.05.2016
 • Imaginile sau filmuletele cu copiii care se joaca cu produsele achizitionate de pe Jucarii Vorbarete se incarca pe pagina de Facebook Jucarii Vorbarete sau se trimit prin mail pe jucariivorbarete@gmail.com, dupa care noi le vom incarca pe site si pe Facebook;
 • Imaginile / filmuletele trebuie sa fie clare;
 • Participand la acest concurs, concurentii sunt de acord ca Jucarii Vorbarete sa utilizeze materialele pe canalul propriu de pe Youtube sau in paginile de prezentare a produselor pe www.jucarii-vorbarete.ro
 • Daca va place concursul nostru, va invitam sa va chemati prietenii sa participe! Vrem sa vedem cat mai multi copii jucausi, creativi, veseli.
 • Extragerea si anuntarea castigatorilor vor avea loc in data de 23.05.2016.
Va dorim mult succes!

CONCURS INCHEIAT!

castigator Concurs Mai Dorim sa multumim tuturor participantilor, toate imaginile primite sunt minunate. Ne-am bucurat tare, tare sa va vedem in actiune!
 1. Groza Claudia
 2. Cosmina Pop
 3. Aliana Ionescu
 4. Teodora Gaina
 5. Alina Dinet
 6. Mariana Craciun
castigator Concurs Mai Extragerea a fost facuta, iar castigatorul este: Aliana Ionescu Castigator va primi produsul Descopar literele. Kit de invatare rapida a scrisului si cititului la o varsta frageda. Rugam castigatorii sa ne transmita datele de contact pe adresa de mail: jucariivorbarete@gmail.com Premiul special (Alegerea Jucarii Vorbarete) - va merge la Groza Claudia care va primi produsul Descopar literele. Kit de invatare rapida a scrisului si cititului la o varsta frageda. Felicitari!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare