Cum ne jucam MimiQ?

Cum ne jucam MimiQ?

Mar 20, 2014Dany

Cum ne jucam MimiQ?

Amestecă cărțile. Fiecare jucător extrage câte 3 cărți. Pune cărțile rămase pe masă toate într-un loc şi cu fața în jos.

Cel mai tânăr jucător (A) începe, uitându-se la cărţile lui. Jucătorul A întreabă unul dintre partenerii de joc dacă are o carte care se potriveşte cu una dintre cărţile din mâna lui: " Te rog, poţi să îmi dai toate cărţile... " și apoi face expresia facială de pe cartea sa, de exemplu, " limba pe nas ". Dacă următorul jucător (B) are unul sau două cărţi de joc MimiQ "limba pe nas", acest jucător trebuie să dea una sau ambele cărți, jucătorului A.

Jucătorul A continuă și cere o alta carte/alte cărţi. Dacă jucătorul B nu are o carte care se potriveşte, el/ea scoate limba către jucătorul A. Acest lucru înseamnă "Nu am cartea pe care o cauţi." Jucătorul A trebuie să ia o carte din pachet. Următorului jucător (dinspre stânga ) îi vine rândul. Daca un jucător nu are cărți în mână, când îi vine rândul, el/ea trebuie să ia o carte din pachet. Când toate cărțile din pachet au fost folosite, jucătorul trebuie să ia o carte de la un partener de joc, în schimb.

Ce este un atu? Când un jucător are 3 cărți identice, el a câștigat un atu şi îl păstrează.

Cine câștigă? Jucătorul care a câștigat cele mai multe atu-uri atunci când toate cărțile sunt utilizate, acela este câștigătorul.


Mai multe detalii AICI: http://jucarii-vorbarete.ro/produs/mimiq/



More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare