Cuvinte jucause - interviu cu autoarea Georgeta Laslou

Cuvinte jucause - interviu cu autoarea Georgeta Laslou

Jun 23, 2021Harry
Cuvinte jucause - interviu cu autoarea Georgeta Laslou
  1. Cum va simtiti in postura de autor?
Ma simt emotionata si fericita ca am reusit sa finalizez acest proiect. Cuvinte jucause - Activitati pentru dezvoltarea limbajului oral si scris, este un proiect la care am muncit cu mare drag si in care am pus multa bucurie. Marturisesc acest lucru deoarece este si primul proiect pentru care am reusit sa realizat si ilustratiile, iar acest aspect mi-a adus o si mai mare bucurie.
  1. Cum ati prezenta pe scurt materialul realizat de dumneavoastra?
Un material util in activitatile menite sa dezvolte limbajul copiilor, conceput intr-o forma atractiva, usor de pus in practica prin modalitatii interactive si distractive.
  1. De ce este diferit acest kit? De ce merita sa il achizitionam?
Asta ar trebui sa-mi spuna copiii. Cred ca fiecare material este unic si diferit, in felul sau. Eu pot doar sa imi doresc ca acest material sa ”zboare” catre casutele a cat mai multor copii, sa ajunga in locul potrivit si sa transmita multa bucurie si veselie.
  1. Care e ingredientul necesar pentru ca un material ca acesta sa fie bun?
Cred ca un astfel de material este bun atunci cand aduce bucurie, buna dispozitie si hohote de ras, precum si dorinta de ”a te juca” din nou si din nou cu el.
  1. De unde va vin ideile, inspiratia?
Ma inspira o gramada de lucruri din jurul meu. Imi place sa ma folosesc si de imaginatie. Insa principala sursa de inspiratie, sunt copiii.
  1. Care este unul dintre lucrurile pe care le-ati invatat din crearea acestui kit frumos?
Am invatat mai multe lucruri, de exemplu cum sa-mi folosesc tableta grafica, care „statea cuminte” la locul ei, in cutie. (Rade)   Am invatat sa am rabdare, sa fiu mai organizata si perseverenta in ceea ce-mi propun. Dar, in primul rand am invatat sa fiu mai prezenta si mai atenta la tot ce ma inconjoara, si in special sa fiu atenta la mimica si reactiile copiilor atunci cand le prezint proiectele mele. Evaluarile copiilor sunt foarte, foarte importante. Acestea vor fi mereu sincere si obiective. Feedback-ul venit din partea unui copil reprezinta sarea si piperul, ingredientul cheie care dirijeaza pasii pentru a finaliza cu bine un astfel de proiect.
  1. Un sfat pentru prietenii nostri/viitorii cumparatori?
Sa fie jucausi si mereu cu voie buna! Cuvinte jucause – Activitati pentru dezvoltarea limbajului oral si scris   Estera Ghiata


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare