Provocarea lunii octombrie

Oct 15, 2014Laura
Provocarea lunii octombrie   

Suntem in luna octombrie, iar jucarii-vorbarete.ro vine cu o noua provocare pentru clientii fideli. Provocarea consta intr-un nou concurs ce se va desfasura in perioada 15 - 22 octombrie 2014. Premiul va consta intr-un joc educativ, Puzzle Sunetele, prin intermediul caruia se pot realiza exercitii de logopedie intr-o maniera distractiva impreuna cu parintii, educatorii, invatatorii sau cu logopedul.     

 Ce trebuie sa faceti?   
  • Scrieti un comentariu la acest articol (pe blog) cu ce-ati dori sa va cumparati din magazinul nostru online, motivandu-va alegerea facuta (in cateva cuvinte). Astfel va anuntati participarea la concurs. (Atentie! Fiecare comentariu trebuie semnat cu numele si prenumele dvs)
  • Pe pagina oficiala de facebook a jucarii-vorbarete.ro fiecare participant la concurs va trebui sa dea share (distribuire) articolului “Provocarea lunii octombrie”.

Datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pana pe data de 22 octombrie ora 23.59. Tragerea la sorti se va face pe data de 23 octombrie.

Castigatorul va fi anuntat atat pe blog-ul jucarii-vorbarete.ro, cat si pe pagina de Facebook.

Pentru extragerea castigatorului se va folosi sistemul de random.org.

Puzzle Sunetele (set 25 puzzle-perechi )
Palatograme
Reprezintă un suport vizual care va ajuta copilul să înţeleagă mai uşor modalitatea de pronunţie a sunetelor. Învăţarea sunetelor se va transforma astfel într-o activitate distractivă. Jocul stimuleaza operaţiile gandirii, ajuta la insusirea notiunilor de culoare si la imbunatatirea motricitatii fine.

Va dorim mult succes!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare