Ştii să-l spui pe Ş? Poezii logopedice distractive

Ştii să-l spui pe Ş? Poezii logopedice distractive

Mar 10, 2014Dany

Ştii să-l spui pe Ş? Poezii logopedice distractive

Căţeluşul Culcuş Culcuş, căţeluşul moale Mii de pureci pe el are Şi nu ştie ce să facă, Purecii nervoşi atacă.

Colectie de materiale logopedice pentru corectarea vorbirii copilului

- Înainte marş, fruntaşi, Pişcaţi-l pe şmecheraş! Pişcă-n stânga, pişcă-n dreapta, Pişcă, iar Culcuş se mişcă, Muşcă, şchioapătă şi aleargă Cât e grădina de largă Sare până şi un gard, Să ajungă cât mai iute, Pentru-o baie la un ştrand. - Căţei drăgălaşi, să ştiţi Blăniţa de n-o-ngrijiţi, Cu şampon şi cu săpun Purecii, în ea se pun.

Alte poezii logopedice distractive gasiti AICI


O cireaşă şi-o căpşună Îşi spun: eu sunt cea mai bună! - Ştiu şi eu..., zice căpşuna Eşti mai mică ca aluna, Eşti bună de pus în coş Şi mâncată de un moş.


Sa pronuntam corect cu palatograme

- Iar tu, îi şopti cireaşa, Eşti dulce şi parfumată Nu trebuieşti mestecată, Pentru ştirbi eşti minunată. - Nu vă certaţi, că nu e bine Le spune Ştefan, în fine... Sunteţi bune pentru mine Şi pline de vitamine.   Şosetuţa stângă Două broaşte şi un peşte Ştiu că Moş Crăciun soseşte Şi se apucă şi-l aşteaptă Doar cu şosetuţa dreaptă. - Unde-i stânga, cine ştie? - Ştiu eu, şarpele de apă. A luat-o doamna ştiucă, La creşa ei să o ducă Şi face din ea acuşi Leagăn pentru bebeluşi. Bebeluşii-s încântaţi, Toată ziua-s legănaţi... Dar mult mai bine era, Dacă ştiuca o cerea Înainte de-a o lua.


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare