Abonare la Noutati si Promotii

Abonati-va acum la newsletter si puteti castiga lunar un joc educativ.

Regulament concurs

1. Concursul este organizat de S.C. JUCARII VORBARETE S.R.L., C.I.F. RO 30232770, Nr.ord.Reg.Com.: J05/812/2012, cu punct de lucru: Oradea, str. Irofte Grigore, nr. 1B, parter – spatiu comercial nr. 1 (blocul galben inalt, cu intrare dinspre str. Lapusului, chiar in spatele magazinului Otelul Nord).

2. Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa ce am anuntat modificarile.

3. Concursul se organizeaza lunar.

4. Pot participa la tragerea la sorti toti cei inscrisi prin abonare la newsletter. Astfel, datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pentru fiecare participare.

5. Premiul va fi un joc educativ cu valoare intre 30-100 lei. Premiile vor fi trimise gratuit prin Posta Romana.

6. In ultima zi a fiecarei luni se va face extragerea unui castigator dintre cei inscrisi prin abonare la newsletter. Anuntarea castigatorului se va face in prima zi a urmatoarei luni, pe blogul Jucarii Vorbarete http://jucarii-vorbarete.ro/blog/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/jucarii.vorbarete. Pentru extragerea castigatorului se va folosi sistemul de extragere de pe site-ul http://www.random.org/

7. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale text, audio, foto, si video de catre www.jucarii-vorbarete.ro.

8. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze cerintelor si conditiilor impuse prin acest Regulament.

9. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresele: office@jucarii-vorbarete.ro, jucariivorbarete@gmail.com.

Succes! 🙂logo-nou-J-V(1)

EXPLOREAZĂ DUPĂ SUBIECT:

  • 84
    Concurs vorbaret: Care sunt produsele tale preferate? Asteptand primavara cu bratele deschise, am pregatit un nou concurs! Pentru ca parerea ta conteaza pentru noi, te invitam sa participi si poti castiga unul din cele 3 premii puse in joc. Vrem sa stim care sunt produsele incercate de tine si ce…
    Tags: de, pe, concurs, la, si, vorbarete, jucarii
  • 79
    Concurs vorbaret: Alege un cadou pentru tine si pentru cineva drag! Martie, pe langa soarele imbietor, care se face vazut din cand in cand, a mai adus cu el si zambete multe, martisoare si flori, de oferit si de primit. Astfel, cuprinsi de bucuria primaverii, va invitam la un nou…
    Tags: de, si, pe, se, concurs, pentru, va, cu, vorbarete, sa