4 activitati creative de Halloween

4 activitati creative de Halloween

Oct 31, 2020Harry
Halloween-ul este mai mult decat o sarbatoare imprumutata, este un moment in care poti construi amintiri frumoase alaturi de copilul tau. Jocurile de rol, activitatile parinte-copil, costumele haioase, decoratiunile spectaculoase si bineinteles delicioasa placinta cu dovleac sunt momente frumoase in jurul carora amintirile devin memorabile.

Halloween

Dintre toate, cel mai mult noi iubim activitatile creative, pentru ca aduc atata bucurie, incredere in sine si timp de calitate petrecut in familie.

4 activitati creative de Halloween si nu numai

  1. Dovleacul transformat in vulpita
Ai nevoie de: un dovleac sanatos, cartoane colorate, fetru decorativ, un marker permanent, scobitori si banda dublu adeziva. Povestea dovleacului camuflat in vulpita incepe asa: se spala bine dovleacul si se usuca; se decupeaza apoi cartonul si bucatile din fetru in forma de coada, urechi, botic etc. Partea din fata a vulpitii (respectiv, elemente din fetru alb) se lipesc de dovleac cu ajutorul unei bande dublu adezive. Urechile si coada se prind de dovleac cu ajutorul scobitorile lipite de carton si infinte apoi in dovleac. Noi am combinat rosu, cu gri, alb si putin gliter, insa voi puteti fi si mai creativi si puteti folosi culorile voastre preferate.  

70 de activitati pe anotimpuri

Franklin si sarbatoarea de Halloween

  2. Pietre infricosator de pictate Ai nevoie de: pietre, vopsea acrilica si un penson talentat. Pietrele se spala bine inainte si se usuca, apoi cu ajutorul unui penson mai lat se asterne pe piatra o baza din acrilic alb. Baza din acrilic alb ajuta la definirea celorlalte culori. Apoi, cu un penson mai subtire se contureaza piatra transformand-o cu multa migala intr-un portocaliu dovleac ori intr-o fantoma simpatica.

Explorez culorile cu Montessori

365 de activitati Montessori

  3. Maturi de vrajitorese din plante aromate Ai nevoie de : o creanga de copac, sfoara si plante (rozmarin, stevie, menta, tuia etc). O activitate simpla dar plina de mireasma si prospetime si nu in ultimul rand imaginatie, caci cine s-a gandit ca o vrajitoare poate sa zboare pe o matura din rozmarin? Plantele se vor usca si maturica poate atarna in timp pe un perete amintindu-ti cu drag de momentele crearii ei.

Explorez natura

30 de activitati distractive pentru copilul tau

  4. Lingura vampir si lingura vrajitoare Ai nevoie de : o lingura din lemn, cartoane colorate, acrilic, marker si ochisori decorativi. Cu vopseuna acrilica poti realiza baza lingurii iar cu ajutorul cartonului poti faurii accesoriile (palaria, papionul, parul, dintii vampirului).

Jocul meu de indemanare

52 de activitati pentru copilul tau

    Cu drag de creativitate, Valentina Ghencea


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare