7 lucruri pe care sa le faci cu copilul tau de Revelion

7 lucruri pe care sa le faci cu copilul tau de Revelion

Dec 25, 2014Harry

7 lucruri pe care sa le faci cu copilul tau de Revelion

În prag de Anul Nou vă venim în ajutor cu câteva idei de a petrece Revelionul cu copiii. Fie că faceți o petrecere mică sau una mare, această sărbătoare trebuie să fie una minunată și memorabilă. Chiar dacă petreceți cu cei mici doar două ore, faceți-le de neuitat!

1. Gătiți-vă frumos! Nu contează că petreceți Revelionul în sufragerie. O rochiță, un papion, o pălărie și-o pelerină vă vor face să vă simțiți ca pe covorul roșu. Adăugați și niște mustăți, ochelari, pălării de petrecere. Decorați casa cu ornamente sclipitoare, acestea sunt pe placul celor mici, dar și adulții le adoră. Fie că sunt globuri, instalații, ghirlande sau alte ornamente. Faceți câteva poze (mai serioase și mai puțin serioase) pe care le veți îndrăgi mai târziu!

Dictionar al emotiilor pentru copii in versuri

2. Faceți un cocktail împreună și cinstiți pentru noul an! Desigur, ne referim la o băutură potrivită pentru copii. Puteți să alegeți pahare mai ochioase, pe care să le decorați cu zahăr pe margine, să le puneți umbreluțe, fructe sau figurine. Alegeți un pai haios și ciocniți elegant în prag de început de an! Prefaceți-vă că este ora 12 și sărbătoriți cum se cuvine, chiar dacă este înainte de ora lor de culcare.

60 de poezii educative pentru imbunatatirea comportamentului la copii

3. Pregătiți borcanul amintirilor pentru anul care vine! Faceți un borcan sau o cutie pe care să scrieți anul și în care, pe parcursul zilelor, când se întâmplă ceva special în familia voastră, povestiți pe o hârtiuță și puneți-o în borcan. Borcanul de memorii se va deschide la sfârșitul următorului an, de Revelion, când vă veți aminti cu drag de tot ce ați scris. b10a50757a533cc10e2ec5400482050d 4. Faceți artificii! Ei bine, e vorba despre altfel de artificii, dar la fel de amuzante și spectaculoase. Nu trebuie decât să faceți împreună cu cei mici confetti din diverse foi colorate. Le puteți adăuga sclipici, steluțe, buline, orice aveți de mici dimensiuni care vi se pare potrivit și sigur pentru cei mici. Ieșiți apoi în stradă, într-un loc ferit, faceți un cerc, puneți recipientul cu ”artificii” în mijloc și începeți distracția! egg1 5. Faceți o numărătoare creativă până la ora fixă! Nu aveți nevoie decât de 9 baloane de culori diferite. Atârnați-le pe o ață după ce le-ați umflat, apoi scrieți cu un marker negru pe fiecare cifrele de la 9 la 1, iar când vine momentul Revelionului (fie că este cel real, fie că este cel stabilit de voi), spargeți cu un ac un balon pe secundă, în timp ce strigați tare secundele care trec. 9....8....7.... și tot așa! Pentru a face ideea și mai creativă, puteți pune câte o urare în fiecare balon, iar cei mici, după ce acestea sunt sparte, pot să le strângă, iar cei mari le vor citi. 6. Faceți un interviu cu cei mici! Dacă repetați această idee în fiecare an, veți putea aduna un caiet al răspunsurilor care va fi foarte amuzant și valoros în viitor. Iată câteva idei de întrebări:

Vezi cărticica Sunt copil, cum mă simt?

1. Care este cea mai fericită amintire a ta? 2. De ce îți place să fii copil? 3. Care crezi că este cuvântul care te descrie cel mai bine? 4. Ce sfat le dai lu' mami și lu' tati? 5. Dacă ai putea fi un animal, ce animal ai alege să fii? 6. Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai făcut pentru cineva? 7. Ce crezi că vei fi peste 10 ani? 8. Ce ai cumpăra dacă ai avea o grămadă de bani? 9. Cine este prietenul tău cel mai bun? 10. Ce îți dorești cel mai mult să faci în anul care vine?

7. Faceți o capsulă a timpului! Într-o cutie puneți fiecare câteva lucrușoare care vă definesc în acest moment. Măsurați-vă cu toții și scrieți pe o foaie înălțimea fiecăruia, greutatea, vârsta etc. Apoi, pe foi colorate, faceți-vă conturul mâinilor. Puteți adăuga în capsula timpului și interviul făcut copiilor. Capsula timpului se va deschide numai la Revelionul viitor!   Dacă aveţi și alte idei pentru cei mici, vă rugăm să ne lăsați aici un comentariu sau să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook. Vă dorim ca zilele acestea să petreceți cu un strop de magie şi iubire în plus!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare