Care este logopedul potrivit pentru copilul meu?

Care este logopedul potrivit pentru copilul meu?

Jul 21, 2014Laura
Care este logopedul potrivit pentru copilul meu? Colectia noastra de materiale logopedice o gasiti AICI 1. Cautati recomandari. Cele mai bune recomandari le dau alti parinti care au fost multumiti de progresele facute de copil cu respectivul logoped.

Hai sa-l spunem pe R, A, M… Logopedie DVD interactiv (cu peste 1000 de slide-uri)

Cautati referinte despre acel logoped pe internet. 2. Spatiul in care isi desfasoara activitatea logopedica (cabinet spatios, dotat cu mobilier atractiv, jucarii si jocuri educative diverse) 3. Personalitatea logopedului Logopedul sa fie extrovertit, empatic, jovial, sa poata sa se adapteze nevoilor copilului si sa-l poata implica activ pe copil in terapie.

Logopedie prin jocuri si exercitii (carte cu CD-fise de lucru)

logopedie-prin-jocuri-si-exercitii-304x360 4. Reactia copilul in timpul interactiunii cu logopedul (zambeste, interactioneaza, participa cu placere la activitate) 5. Reactia copilului dupa sedinta de logopedie (refuza sa plece din cabinet, solicita sa se reintoarca, sa stea alta data mai mult, sa vina mai des). 6. Program terapeutic (tema) primit pentru continuarea terapiei acasa. 7. Si nu in ultimul rand progresul pe care copilul il face in vorbirea lui. Terapia logopedica poate si trebuie sa fie o activitate placuta pentru copil. :)    


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare