Ce jocuri pot sa fac cu copilul meu de 1 MAI?

Ce jocuri pot sa fac cu copilul meu de 1 MAI?

Apr 19, 2018Petra
Ce jocuri pot sa fac cu copilul meu de 1 MAI? Ti s-a intamplat vreodata sa intri in pana de idei atunci cand creativitatea copilului tau pare sa nu aiba limite? Ti s-a intamplat pur si simplu sa nu gasesti o solutie pentru dorinta celui mic de a se juca? Copiii sunt un izvor nesecat de idei, motiv pentru care accepta cu greu sau chiar refuza sa tolereze impotrivirea parintelui de a se juca cu ei. Copiii au nevoie sa-si concentreze toata atentia, emotia, inteligenta, dexteritatea, creativitatea si pasiunea in activitatile pe care le intreprind. Au nevoie sa fie ocupati.

Venim in sprijinul tau cu o selectie de jocuri educative si distactive, usor de pus in practica de 1 MAI, acasa, afara in natura, cu sau fara prietenii alaturi, cu familia sau bunicii!

Adevar sau Provocare – La iarba verde

Mai mult de 200 de jocuri pentru a fi desfasurate in aer liber, cu colegii sau cu grupul de prieteni. Jocuri clasice sau jocuri mai noi, adaptate unor locuri sau unei ocazii: in recreatie, in gradina, la tara, la plaja, in apa, pe zapada sau pe gheata… Cu ce il ajuta aceasta carte pe micutul meu? -ii dezvolta creativitatea, -ii dezvolta gandirea logica si atentia, -ii dezvolta abilitatile sociale si spiritul de echipa. Cartea contine: -jocuri de coordonare, dexteritate si echilibru, -regulile de desfasurare a jocurilor.
*100 de activitati de relaxare inteligenta Inseamna 100 de idei inovatoare, creative si eficiente, cate una pentru fiecare zi. 100 de activitati grupate in 4 categorii cu cate 25 de idei pentru fiecare. -Relaxare, -Concentrare, -Emotii, -Creativitate. Ele corespund unor capacitati emotionale si psihice diferite pe care copiii au nevoie sa le dobandeasca si sa le dezvolte pe parcursul cresterii lor. La ce il ajuta aceste activitati pe micutul meu? -sa-si constientizeze emotiile, -sa-si dezvolte inteligenta, -sa se concentreze mai usor, -sa-si exprime creativitatea, -sa comunice cu cei din jur, -sa se conecteze cu parintele, -sa se distreze. *Invat sa povestesc - 90 de jetoane Caseta Montessori reprezinta o trusa practica deosebit de utila in dezvoltarea vorbirii micutului tau, oferindu-ti o tehnica eficienta, usor de pus in practica acasa, afara in parc sau la gradinita. Ea contine: 90 de jetoane cu imagini repartizate in trei serii adaptate pe varste si pe centre de interes ale copiilor: 5 povesti de 3 imagini, 5 povesti de 6 imagini, 5 povesti de 9 imagini si un ghid de 32 de pagini ce prezinta activitati amuzante si stimulative pentru dezvoltarea vorbirii Il ajuta pe cel mic: – sa-si insuseasca notiunea de timp, – sa-si organizeze gandirea, – sa-si dezvolte inteligenta. *Colectia Bingoletto Bingoletto este un material didactic, care contine: -56 de cartonase impartite pe categorii, cu fotografii care reflecta realitatea, care contin pe verso cuvantul in limba engleza, insotit de traducere si transcriere fonetica, -7 planse de Bingo, pe care se regasesc imaginile de pe carduri, -o brosura realizata special pentru tine ca parinte, educator sau persoana implicata in educatia celui mic. Care urmareste: -invatarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat din popularul joc de bingo, -dezvoltarea limbajului celor mici, -imbogatirea vocabularul celor mici, -ilustrarea obiectelor din jurul acestora intr-o maniera realista. *100 de jocuri distractive si educative Cartea invita copiii sa isi puna mintea la contributie pentru a rezolva intr-un mod creativ si amuzant sarcinile jocurilor. Veti reusi sa-i dezvoltati copilului creativitatea, capacitatea de a lua decizii, rabdarea si atentia. In aceasta carte-antiplictiseala vei gasi de toate: -jocuri de memorie -de mimica -de atentie -activitati cu hartie si creioane -vanatori de comori -jocuri cu mingea. Petra Boanta - copywriter


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare