Copilul meu se plictiseste repede. Solutii de jocuri

Copilul meu se plictiseste repede. Solutii de jocuri

Apr 23, 2018Petra
Copilul meu se plictiseste repede. Solutii de jocuri Copilul tau se plictiseste repede? Te gandesti cum sa-i oferi o vacanta frumoasa, bogata in jocuri si distractie? Ti-ar placea totodata sa nu cari in bagaje toate jucariile sale, sa alegi numai ce este imperios necesar? Da, da si iarasi da? Ia cu tine cutiuta cu cele 50 de jocuri de jucat in vacanta, mica cat palma!   Ce este aceasta cutiuta? -o mica comoara usor de transportat -contine 50 de cartonase cu idei de jocuri aplicabile acasa, in masina sau afara -imagini sugestive, viu colorate -mica legenda ca sa stii de cate persoane este nevoie pentru a pune fiecare joc in aplicare   La ce il ajuta jocurile pe copilul meu? -sa-si dezvolte expresivitatea, creativitatea si atentia -sa-si dezvolte capacitatea de concentrare -sa-si dezvolte rabdarea -sa-si dezvolte limbajul -sa-si dezvolte motricitatea -sa-si imbogateasca vocabularul -sa se integreze cu usurinta la un grup social Jocurile exploreaza domenii diferite precum: geografie si mediu inconjurator, miscare, cantec, desen, vocabular, matematica si sport. Copiii sunt stimulati cu ajutorul suportului vizual si al explicatiilor de pe verso sa indeplineasca cu brio sarcinile cerute. Cateva dintre jocurile pe care le contine cutiuta: -Prinde intrebarea (urmareste dezvoltarea cunostintelor generale) -Actiune! (urmareste miscarea scenica si capacitatea de memorare) -Formele geometrice (urmareste spiritul de observatie si imaginatia) -Ce este...? (urmareste creativitatea) -Imitatorul (urmareste exteriorizarea emotiilor)

Fiecare joc contine o doza considerabila de umor ajutandu-l pe copilul tau sa se distreze si sa invinga astfel plictiseala.

Cum pot sa pun in practica un joc? Exemplu: Jocul Miaaau! Ham! Jocul ii invita pe copii sa se aseze in cerc, sa isi aleaga fiecare cate un sunet reprezentativ animalelor (ex: miau!, muuu!, ham-ham!) si sa il spuna cu voce tare. Primul jucator va scoate prima data sunetul propriu, apoi un alt sunet, care-i apartine altui jucator. Al doilea jucator va scoate si el sunetul propriu, apoi sunetul primului jucator si apoi va trebui sa aleaga un al treilea jucator si sa imite sunetul sau. Jocul va continua si fiecare jucator va scoate propriul sunet, urmat de cele anterioare, adaugand mereu un alt sunet ales. Daca cineva rosteste sunetul gresit sau greseste ordinea, atunci va iesi din joc. Castigatorul va fi ultima persoana care a ramas in joc. *Pont. Pentru ca jocul sa fie mai amuzant, invercati sa il jucati cat de repede puteti. Jocul Miaaau! Ham! poate fi jucat de 3 sau mai multi copiii. Acesta urmareste dezvoltarea capacitatii de concentrare a copilului atunci cand acesta este "supravegheat" de ceilalti membri ai echipei sau de adversari. Este important ca cel mic sa se raporteze la joc cu implicare, dorinta si bucurie. Ofera-i copilului tau o experienta frumoasa in vacanta! Fa-l sa rada din tot sufletul, sa danseze, sa cante si sa coloreze. Fa-l sa se distreze, dezvoltandu-si vocabularul, creativitatea, atentia si rabdarea! Petra Boanta - copywriter # Cartea Saptamanii # produsul saptamanii


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare