CONCURS MONTESSORI 20-21 ianuarie

CONCURS MONTESSORI 20-21 ianuarie

Jan 20, 2018Petra

CONCURS MONTESSORI 20-21 ianuarie

UPDATE: CONCURS MONTESSORI INCHEIAT Dupa un weekend plin de emotie, zambete si timp de calitate petrecut in familie, va anuntam ca doamna ELENA TUSLUC impreuna cu mamica etichetata, FELICIA TUSLUC sunt CASTIGATOARELE concursului Montessori! Asteptam cu mare drag datele dvs. de contact (adresa de livrare, nr telefon, email) intr-un email la adresa jucariivorbarete@gmail.com pentru a expedia cele 2 carti Montessori la tine acasa. 80 de jocuri pedagogice usor de realizat. Va felicitam si va dorim chef de joaca si spor la activitati interesante! :) Lista participantilor inscrisi la concurs:
 1. Adela
 2. Alexandrina
 3. Alina Zamfir
 4. Boțu Tatiana
 5. Bulzan Claudia
 6. Chirpac Florina
 7. Cocolos Violeta
 8. Cristina soos
 9. Gheoculescu Elena
 10. Gorgan ivett
 11. Ileana Calafateanu
 12. Iordache Simona
 13. Ivan Gheorghe Ion (Nelu)
 14. Ivan Janeta
 15. Ivanescu Lavinia
 16. Laiu Pintilie Gina
 17. Larisa
 18. LAVINIA CHETA
 19. Marinela
 20. Mogildea Claudia
 21. Oprea alexandra
 22. Slevoaca Cristina
 23. Tusluc Elenae
Bucura-te de weekend si incarca-te cu energie pozitiva! Joaca-te cu copilul tau, sorteaza, numara, coloreaza, decupeaza, perforeaza, invata si castiga ''Montessori la tine acasa. 80 de jocuri pedagogice usor de realizat'' - o carticica plina cu activitati interesante asigurata de Editura Gama, sponsorul concursului nostru! Ce trebuie sa faci? 1. Lasa un comentariu, adica o scurta recenzie, la produsul tau preferat Montessori, alegandu-l de AICI. Poti face asta dand click pe Recenzie/Reviews, buton disponibil in partea de jos, pe pagina produsului ales. 2. Distribuie produsul tau preferat pe profilul tau de facebook. Poti face asta dand click pe cuvantul Share/Distribuie aflat pe pagina produsului, sub descriere. 3. Distribuie si anuntul acesta despre concursul nostru pe profilul tau de facebook. Poti face asta dand click pe cuvantul Share/Distribuie situat in partea de jos a paginii, la finalul acestui articol. Eticheteaza o mamica atunci cand distribui/publici concursul nostru, pentru ca va castiga si ea la randul ei un exemplar al cartii! *Castigatorii, adica persoana aleasa random, impreuna cu mamica etichetata, vor fi anuntati luni dimineata, 22 ianuarie.   Regulament concurs:
 1. Organizator: Organizatorul acestui concurs este SC Jucarii Vorbarete SRL. Organizatorul isi asuma dreptul de a modifica regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.
 2. Sponsor: Editura Gama sponsorizeaza concursul desfasurat cu cele 2 exemplare ale cartii Montessori la tine acasa. 80 de jocuri pedagogice usor de realizat
 3. Durata concursului: Concursul se desfasoara in perioada 20-21 ianuarie 2018 (inclusiv).
 4. Modul de desfasurare: Concurentii trebuie sa lase o recenzie la produsul preferat din Colectia Montessori si sa-l distribuie pe profilul propriu de Facebook, dand click pe butonul Share/Distribuie de pe pagina produsului. De asemenea trebuie sa distribuie si concursul pe profilul lor de facebook si sa eticheteze o prietena, o mamica. Castigatorii vor fi anuntati prin tragere la sorti folosind random.org.
 5. Premiul si modalitatea de acordare: Se ofera Montessori la tine acasa. 80 de jocuri pedagogice usor de realizat Premiul nu poate fi schimbat in bani. Dupa extragere, castigatorii trebuie sa trimita datele de contact (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon) pe adresa de email jucariivorbarete@gmail.com.
 6. Dreptul de participare: Pot participa la concurs toate persoanele cu rezidenta pe teritoriul Romaniei.
 7. Confidentialitatea datelor: SC Jucarii Vorbarete SRL va pastra confidentialitatea datelor castigatorilor extrasi.


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare