Concurs: Tu cum pregatesti masa de Paste, alaturi de copilul tau?

Concurs: Tu cum pregatesti masa de Paste, alaturi de copilul tau?

Apr 28, 2016Harry

Concurs: Tu cum pregatesti masa de Paste, alaturi de copilul tau?

Dragii nostri, va invitam la un concurs tare drag noua, de Paste! Pentru ca masa de Paste e frumos sa se ia in familie, alaturi de cei dragi, si pentru ca stim ca mancarea e mai buna cand manutele micutilor nostri ajuta, va invitam sa ne aratati cum pregatiti masa, implicandu-i pe cei mici. Pasii de urmat sunt foarte simpli, iar premiile oferite constau in produsele alese de voi, din categoria Montessori. concurspaste1200x628

Ce trebuie sa faci?

  1. Incarca pe pagina de Facebook Jucarii Vorbarete o imagine cu micutul tau gatind sau aranjand masa (daca nu doresti sa apara chipul copilului, nu este nicio problema, ne bucuram sa ii vedem manutele amestecand in aluat, pregatind faina pentru snitele, spaland o farfurioara, pictand un ou sau orice alta ipostaza de pregatire a mesei in care il surprinzi).
  2. Alegeti produsul preferat din categoria Montessori si lasa-ne o recenzie la el, ca sa stim ce produs iti doresti (si ca sa ne usurezi noua munca, te rugam atunci cand postezi recenzia sa folosesti acelasi nume cu cel pe care il ai pe Facebook).
  3. Pentru ca vrem cat mai multe fotografii duuuuulci, te rugam sa iti inviti si prietenele si rudele cu copii la concurs!
Concursul se desfasoara in perioada 28.04 - 02.05.2016. Premii: Prin tragere la sorti se vor extrage 3 castigatori, iar fiecare castigator va primi: castigatori CONCURS INCHEIAT! Dorim sa multumim tuturor participantilor, ne-au placut la nebunie imaginile afisate, dragi parinti ati avut ajutoare de nadejde! Extragerea a fost facuta, iar cei 3 castigatori sunt: extragere
  • Suzana Negut, Andreea Elena Ionescu si Elena Apostolescu!
Fiecare castigator va primi produsul ales din colectia Montessori + cate un set de cartonase motivationale: Cum sa te simti bine in fiecare zi! Rugam castigatorii sa ne transmita datele de contact pe adresa de mail: jucariivorbarete@gmail.com Felicitari!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare