Concurs vorbaret: Care sunt produsele tale preferate din Colectia Montessori?

Concurs vorbaret: Care sunt produsele tale preferate din Colectia Montessori?

Oct 05, 2016Laura
Concurs vorbaret: Care sunt produsele tale preferate din Colectia Montessori? Am pregatit un nou concurs!!!! Pentru ca parerea ta conteaza pentru noi, te invitam sa participi si poti castiga:

Kit-ul Montessori. Descopar literele de tipar.

montessori-kit-de-invatare-rapida-a-scrisului-si-cititului

Vrem sa stim care sunt produsele incercate de tine si ce parere ai despre ele, de aceea te rugam sa urmezi pasii de mai jos, pentru a putea participa la tragerea la sorti din data de 16.10.2016. Reguli de participare:
  1. Alege produsul/produsele preferat/e din categoria Montessori si lasa-ne cate o recenzie pentru fiecare produs preferat (poti face asta dand click pe Recenzie/Reviews, buton disponibil pe pagina produsului, pe www.jucarii-vorbarete.ro);
2. Share-uieste produsul preferat pe profilul tau de Facebook (dand click pe butonul Like - il gasesti pe pagina fiecarui produs, pe www.jucarii-vorbarete.ro); 3. Daca iti place concursul nostru, te invitam sa il Share-uiesti/Distribui pe profilul tau. Perioada de desfasurare:
  • Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2016 - 15.10.2016.
Premiu: Kit-ul Montessori. Descopar literele de tipar. Valoarea premiului: 141,55 lei Castigatorii se vor selecta prin tragere la sorti si se vor anunta in data de 16.10.2016. Va dorim mult succes!   Regulament concurs:
  1. Organizator: Organizatorul acestui concurs este SC Jucarii Vorbarete SRL. Organizatorul isi asuma dreptul de a modifica regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.
  2. Durata concursului: Concursul se desfasoara in perioada 05 - 15.10.2016 (inclusiv).
  3. Modul de desfasurare: Concurentii trebuie sa lase cate o recenzie la produsele preferate din Colectia Montessori si sa le distribuie pe profilul propriu de Facebook, dand click pe butonul Like de pe pagina produsului. Castigatorii vor fi anuntati prin tragere la sorti folosind random.org.
  4. Premiul si modalitatea de acordare: Se ofera Kit-ul Montessori. Descopar literele de tipar. Premiul nu poate fi schimbat in bani. Dupa extragere, castigatorii trebuie sa trimita datele de contact (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon) pe adresa de email jucariivorbarete@gmail.com, in termen de 3 zile de la anuntarea castigatorilor. In cazul in care castigatorul nu transmite datele in termenul anuntat, Jucarii Vorbarete va efectua noi extrageri.
  5. Dreptul de participare: Pot participa la concurs toate persoanele cu rezidenta pe teritoriul Romaniei.
  6. Confidentialitatea datelor: SC Jucarii Vorbarete SRL va pastra confidentialitatea datelor castigatorilor extrasi.
Acest concurs s-a incheiat. In urma extragerilor, castigatorul poate fi vazut aici: Castigator concurs vorbaret: Care sunt produsele tale preferate din Colectia Montessori?.  


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare