Cum a fost la targul Gaudeamus Oradea

Cum a fost la targul Gaudeamus Oradea

May 14, 2018Petra

Cum a fost la targul Gaudeamus Oradea

In perioada 9-13 mai ne-am aventurat intr-o calatorie plina de noi provocari, noi chipuri umane zambarete, noi surprize: targul Gaudeamus Oradea. Pentru prima oara ne-am dat frau liber si am iesit in lumea larga, acolo unde exista atatia si atatia oameni insetati de necunoscut, dornici sa descopere noutatile, dornici sa investeasca suflet in dezvoltarea inteligentei copiilor lor. Ne-am inarmat cu zambetele calde, cu tricourile Jucarii Vorbarete care ne-au slujit in cladirea unei imagini unitare de echipa si cu multa dorinta. Ne-am oferit tot sprijinul in consilierea fiecarui suflet care ne-a solicitat ajutorul, am explicat beneficiile utilizarii materialelor educative, am intarit vechile relatii de colegialitate care existau intre noi, ne-am facut noi prieteni, am ascultat povestile frumoase ale oamenilor, ne-am jucat cu cei mici si nelinistiti aflati intr-o continua dorinta de descoperire si ne-am bucurat! Ne-am bucurat de fiecare emotie pe care oamenii au impartit-o cu noi. Ne-am bucurat de fiecare Multumesc pe care l-am primit in urma sutelor de conversatii. Ne-am bucurat c-am reusit sa oferim un mic cadou copilasilor care ne-au vizitat standul. Doua mamici aflate in city-break in orasul nostru s-au bucurat si ele din suflet cand le-am anuntat ca ne vom revedea anul acesta la targul Gaudeamus din Bucuresti! Si...cel mai mult ne-am bucurat ca voi v-ati bucurat alaturi de noi, Jucarii Vorbarete!

"Mi-am pus o mare speranta si multa incredere ca prin munca voastra voi putea ajuta pe cineva drag mie." (Pfeiffer Naia Oana)

"O echipa minunata! Mult succes!" (Cornelia Mateias)

Am ras! Am ras de drag cand am prins din zbor cate o vorba frumoasa adresata noua. Ne-am stresat. Ne-am stresat incercand sa ascundem stresul de ochii curiosi ai clientilor nostri. Am varsat si cateva lacrimi pentru ca asta se intampla uneori atunci cand faci ceva pentru prima oara in viata si vrei sa-ti iasa bine, sa-i multumesti pe oameni, sa-i faci fericiti.... Va multumim voua, celor 982 de oameni interesati de acest eveniment, pentru increderea pe care ati manifestat-o fata de noi, pentru fiecare Nu-mi vine sa cred, oferit drept raspuns la mesajul nostru prin care am anuntat castigatorul tombolei organizate in fiecare zi, pentru zambete si deschidere. Pentru toti cei care ne indragesc, va promitem sa ne revedem si la alte evenimente viitoare, cu aceeasi energie si dorinta! Petra Boanta - copywriter


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare