Cum imi invat copilul sa vorbeasca?

Cum imi invat copilul sa vorbeasca?

Oct 30, 2018Petra
Cum imi invat copilul sa vorbeasca? Stiai ca... pana la 3 ani creierul copilului ajunge la dimensiunea de 90% din dimensiunea pe care o are creierul unui adult? Stiai ca...pana la 3 ani creierul are receptivitatea maxima pentru dezvoltarea limbajului?

Bebelusul trebuie stimulat verbal continuu pentru ca numai asa putem preveni aparitia dificultatilor de pronuntie.

Un copil care nu are vorbirea dezvoltata (nu isi comunica nevoile, dorintele) poate acumula frustrari, care se manifesta prin agresivitate sau timiditate. Studiile au aratat ca exista o stransa legatura intre dezvoltarea vorbirii si nivelul inteligentei. Cum pot dezvolta vorbirea copilului meu? Iata un set de 45 de jocuri distractive si usor de pus in practica, cu eficacitate maxima in dezvoltarea vorbirii.

Imaginile ajuta mama sa realizeze jocul in asa fel incat copilul sa fie maxim stimulat verbal.

La ce il ajuta jocurile pe copilul meu? -sa-si dezvolte vorbirea -sa-si dezvolte gandirea si inteligenta -sa-si imbunatateasca atentia si memoria

Imaginile au fost realizate dupa fotografii reale in care o mamica se juca cu copilasul ei, ajutandu-l sa-si dezvolte vorbirea de la o varsta frageda.

Ce spun mamicile despre aceste jocuri?

''Mi-au placut jocurile din secunda in care le-am primit! Primul “joc” pe care l-am facut a fost sa dansez cu el in casa, desi era tare mic atunci si imi era cam teama, 🙂 apoi am dansat impreuna inclusiv in noptile cu colici. Am fost uimita sa vad ce frumos sta cu obrazul lui langa obrazul meu cand vorbesc!'' (mamica si logoped Irina Andreea Chiriac)

''Am primit materialul când bebe avea doar 3 luni și spre surprinderea mea, micuțul s-a arătat foarte interesat de “jocul” cu oglinda, când îi repetam pe silabe diferite cuvinte. O scurtă perioadă m-a tot privit atent, ca ulterior să înceapă și el să repete după mine, iar în jurul vârstei de 7 luni să apară și primele cuvinte.'' (mamica Daniela)

Ce este important de urmarit la fiecare cartonas? -pozitia copilului, a mamei, -expresia fetei mamei -locul in care se desfasoara actiunea Cutiuta fermecata cu cele 45 de jocuri este usor de transportat datorita marimii. Indicatiile de lucru sunt si ele usor de urmarit datorita designului simplu, curat si elegant pe care il au cartonasele cu jocuri. Textele sunt scurte. Jocurile pot fi puse in practica de catre parinti si bunici, afara sau in casa. Ajuta-ti copilul sa vorbeasca! Nu este greu, vorbeste si joaca-te cu el! Petra Boanta


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare