Garantii

Jan 22, 2016Laura
Jucarii Vorbarete iti ofera o serie de garantii pentru a fi sigur in permanenta ca produsele achizitionate de la noi sunt in concordanta cu asteptarile tale. Garantie 14 de zile

In 14 de zile ai posibilitatea de a returna produsul, daca acesta nu este potrivit pentru tine. Pentru a beneficia de aceasta garantie, produsul nu trebuie sa fie deteriorat sau sa prezinte semne de uzura. Produsul trebuie trimis prin curier, iar banii vor fi returnati prin transfer bancar in max. 14 de zile de la primirea coletului. Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport prin curierat rapid.

   

Livrare gratuita!

Jucarii Vorbarete iti ofera livrare gratuita la comenzi ce depasesc 199 lei. Livrarea se face prin curier rapid sau puteti ridica personal din EasyBox pentru toate localitatile din Romania. Pentru livrari externe va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

      Cadouri si promotii   Cadouri si promotii

Pentru ca tinem la clientii nostri si dorim in permanenta sa le rasplatim fidelitatea,

pe www.jucarii-vorbarete.ro veti gasi intotdeauna noutati si promotii atractive!

  Nu stii ce produs sa alegi   Consiliere din partea echipei Jucarii Vorbarete

In cazul in care nu stii ce produs sa alegi din gama pusa la dispozitie de Jucarii Vorbarete, te rugam sa ne contactezi, iar echipa noastra te va ghida sa alegi produsul potrivit.

 


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare