Va plac strambaturile? Intrati in concurs!

Va plac strambaturile? Intrati in concurs!

Nov 01, 2014Laura
   Va plac strambaturile? Intrati in concurs! Suntem in luna noiembrie, iar jucarii-vorbarete.ro va invita la un nou concurs. Concursul se va desfasura in perioada 1-7 noiembrie 2014. Premiul va consta intr-un joc educativ, Jocul Strambaturilor, prin intermediul caruia copiii pot realiza exercitii de logopedie intr-o maniera haioasa si distractiva impreuna cu parintii, educatorii, invatatorii sau cu logopedul. Ce trebuie sa faceti?
  • Fiecare parinte trebuie sa povesteasca, in cateva cuvinte, un joc din copilarie, astfel va anuntati participarea la concurs (Atentie! Fiecare comentariu trebuie semnat cu numele si prenumele dvs)
  • Pe pagina oficiala de facebook a jucarii-vorbarete.ro fiecare participant la concurs va trebui sa dea share (distribuire) articolului “Va plac strambaturile? Intrati in concurs!”
  Atentie! Ambele conditii de participare la concursul “Va plac strambaturile? Intrati in concurs!” sunt obligatorii! Datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pana pe data de 7 noiembrie ora 23.59. Tragerea la sorti se va face pe data de 8 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat atat pe blog-ul jucarii-vorbarete.ro, cat si pe pagina de Facebook. Pentru extragerea castigatorului se va folosi sistemul de random.org. Jocul strambaturilor Cuprinde 2 jocuri (Memo Game si Domino) prin intermediul carora copiii pot realiza exercitii de logopedie intr-o maniera haioasa si distractiva impreuna cu parintii, educatorii, invatatorii sau cu logopedul. Acest joc este destinat atat specialistilor (logopezi, psihopedagogi) cat si parintilor. In functie de varsta, cu ajutorul acestui joc, copiii invata sa-si astepte randul, sa potriveasca imagini la fel, notiunile de fata/baiat, sa isi dezvolte motricitatea aparatului fono-articulator si sa respire corect, sa isi dezvolte limbajul si vocabularul sau pur si simplu sa se distreze, iar daca sunt mai maricei, invata 7 nationalitati diferite. Detalii AICI Succes tuturor!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare