Balla Eniko

Sunt Balla Enikő Sára, profesor de psihodiagnoză și psihopedagog la C.S.E.I. ”Orizont”, Oradea.

Am absolvit facultatea de Psihologie, la Universitatea din Oradea în anul 2001 și am o experiență de 22 de ani în munca cu copii cu cerințe educaționale speciale.

În acești ani am dobândit experiență profesională în ceea ce privește consilierea psihologică și educațională a copiilor și adolescenților cu dizabilități intelectuale și/cu tulburări de comportament.

Pe parcursul anilor am participat la numeroase cursuri de formare:

– program de inițiere în ”Terapie prin arte combinate” dobândind competențe de lucrător prin arte combinate;

– cursul de perfecționare: „Metode de diagnostic și intervenție în cazul persoanelor afectate de Autism și Sindrom Down”, prin care am dobândid competențe de pedagog de recuperare.

– curs de formare post-universitară la Institutul de Interpretarea desenelor din Budapesta, Ungaria, obținând competența de specialist certificat în examinarea desenului, iar în anul 2022 am parcurs cursul de formare de: ”Evaluarea și terapia prin joc a copiilor și a familiei.”

În cadrul acestui atelier, la care vă invit cu drag, doresc ca toți copilașii să ajungă, prin intermediului poveștilor și jocului, să-și descopere emoțiile, sentimentele față de anumite  situații de viață, față de adulții din jurul lor și să cunoască mai bine lumea reală care îi înconjoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *