Geanina Madalina Focos

ūüí≠¬†Iata ce ne dezvaluie¬†Geanina Madalina Focos¬†despre ea:

Asistent Educator Montessori

Copywriter, content writer, Mamica de baietel

Cred ca primii 6 ani din viata copilului sunt fundamentul pentru intreaga sa educatie, de aici si dorinta mea de a aprofunda Metoda Montessori si de a o aplica acasa cu baietelul meu inca din primii ani de viata.

Sentimentul ca ii pot oferi copilului meu un mediu in care el poate sa se dezvolte in ritmul sau, sa il indrum catre o dezvoltare independenta, avandu-ma pe mine aproape, m-a determinat sa ma specializez in pedagogia Montessori.

Sunt studenta la Facultatea de Psihologie din Oradea, iar in 2022 am ales sa aprofundez metoda si filozofia Montessori, (educatie cu respect, iubire si compasiune) pentru ca simt ca aceasta este cea mai aproape de nevoile copilului din primii de viata. Am absolvit cursul Asistent Educator Montessori al Centrului de formare Paces Montessori Romania, iar in 2023 am inceput un proiect de suflet “Copilul independent, autonom si cu stima de sine“, un proiect prin care ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei, independentei copiilor. Copilul trebuie sa fie ajutat sa se descopere, sa devina constient de el si de mediul inconjurator. Copilul se naste cu un potential care se activeaza in mediu. In situatia in care mediul nu corespunde cu nevoile copilului, potentialul se pierde sau ramane latent. Prin intermediul acestor ateliere imi propun sa le fiu sprijin si ghid celor mici pentru a-si atinge adevaratul potential.

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *