24 de idei creative pentru un Calendar Advent minunat

24 de idei creative pentru un Calendar Advent minunat

Nov 25, 2021Harry
24 de idei creative pentru un Calendar Advent minunat Zi de zi, până la Crăciun, avem pregătite pentru tine activități minunatate care să te introducă în spiritul sărbătorilor și idei care să îți ofere un timp de bucurie și entuziasm în așteptarea Crăciunului alături de copilul tău.  

Cum afli mai repede lista produselor cu cele mai mari reduceri din campania de Black Friday la Jucarii Vorbarete?

Aboneaza-te la newsletter AICI

 

Ziua 1 - Îmbrăcat corespunzător de Ziua României

Sărbătorește cu bucurie în suflet Ziua României amintindu-ți de felul în care erau îmbrăcați bunicii tăi dragi și desenează împreună cu prichindelul tău fișa de mai jos povestind despre țara noastră dragă!

Ziua 2 - Legenda lui Moș Nicolae

„Multe legende vorbesc despre faptele lui Nicolae după ce acesta a ajuns preot. Cea mai cunoscută dintre ele spune că acesta ar fi ajutat trei fete sărace să se mărite. El a lăsat câte un săculeț plin cu aur la poarta casei lor, astfel încât fiecare fată să aibă o zestre și să se poată mărita. Când a venit rândul ultimei fete, tatăl ei a vrut să vadă cine le aducea săculețele cu aur, așa că a stat de pază într-o noapte. Nicolae a lăsat, atunci, săculețul cu aur pe hornul casei, într-o șosetă care era pus la uscat și, astfel, a apărut tradiția cadourilor puse în pantofi. Cei trei săculeți cu aur au devenit simbolul Sfântului Nicolae, sub forma a trei bile de aur.”

Ziua 3 - Ascultați colinde în familie!

Muzica e întotdeauna calea incredibilă de a ne cuprinde în spiritul sărbătorilor. Avem aici o propunere de colinde pentru prichindei

Ziua 4 - În așteptarea lui Moș Nicolae

Al doilea pas după scrierea scriisorii către Moș Nicolae este să îl întâmpinăm cum se cuvine. Moșului îi cam place curățenia, așa că vă propunem să vă lustruiți ghetuțele pentru sosirea lui.

Ziua 5 - Vizionarea unui film împreună cu familia

Acum că Moș Nicolae ne-a călcat pragul cu daruri bune și dulci, putem spune că am intrat cu adevărat în spiritul sărbătorilor. Propunerea noastră de astăzi este să urmăriți în familie un film sau animație de Crăciun. Avem câteva propuneri: - „Marea cursă de Crăciun” - „Expresul polar” - „Frumoasa și Bestia: Crăciun fermecat” - „O poveste de Crăciun” Spor la vizionat, mămici și pitici!

Ziua 6 - Astăzi dăruim!

Crăciunul e un spirit și un fel de a fi. Este despre bunătate și a dărui. O valoare minunată pe care e benefic să le-o insuflăm prichindeilor noștri este empatia, faptul că sărbătorile sunt și despre a dărui, nu doar a primi. Tocmai de aceea vă propunem să adunați hăinuțe, jucării și cărți pentru a le dona celor mai puțin norocoși din jurul vostru.

Ziua 7 - Scrisoarea către Moș Crăciun

„Dragă moșule, ...................... Cu multă iubire, un prichindel.” În cazul în care cei mici nu și-au scris încă scrisorica către Moș Crăciun, dedicăm această zi redactării ei. Povestiți-le micuților despre locul în care moșul făurește cadourile, care îi sunt ajutoarele și, apoi, puneți-vă pe scris dorințe.

Ziua 8 - Studio foto de Crăciun - acasă

De data aceasta, vă propunem să decorați un fundal crăciunistic și să vă distrați cu poze în familie, chiar la voi acasă. Ziua 9 - Turtă dulce, bună și gustoasă Miroase a sărbătoare și a turtă dulce, dulce. Pentru astăzi, ne propunem să vă fericim cu o rețetă de turtă dulce gata să fie pregătită de mânuțe dibace de prichindel cu ajutor de mămică. Rețeta călduță e aici. Ziua 10 - O seară de jocuri Vinerea ne aduce tot mai aproape de familie, așa că vă invităm să vă petreceți seara alături de cei mai dragi oameni. Seara de jocuri în familie e o activitate interactivă, care antrenează la cunoaștere și imaginație.

Ziua 11 - Decorăm casă pentru sărbătoare

Casa noastră-i o sărbătoare și o veselie. Fericire, fericire, fericire. Vă invităm să împodobiți casa de sărbătoare alături de micuții voștri.

Ziua 12 - Ieșire în natură

Vă propunem o plimbare în natură cu familia, poate în cea mai apropiată pădurice. La cules de conuri pe care le puteți transforma în decorațiuni de Crăciun. Ziua 13 - Ciocolată callldăăă! Ne încălzim inimile cu noua activitate de astăzi și o cană fierbinte de ciocolată caldă. Mai cremoasă și mai savuroasă și muultă frișcă. Ziua 14 - Meșteriți o felicitare Nu mult mai e până la sosirea Crăciunului, așa că avem o mică propunere pentru pitici și mămici. Aduceți un zâmbet și meșteriți felicitări pentru bunici sau pentru alte persoane dragi. Ziua 15 - Bowling cu omul de zăpadă Și ce dacă zăpadă nu e? Noi tot ne facem om de zăpadă. Vă propunem un joculeț haios pentru cei mici - bowling cu omul de zăpadă. Tot ce trebuie să faceți este să creați un om de zăpadă din 4 cutii de carton vopsite. Îi adăugați nas, gură, ochi și o pălărie magică. Când e totul gata, gata, așezați cutiile una peste altă și la joacă. Câștigător e cel care dărâmă primul omul de zăpadă.

Ziua 16 - Petrecere în pijamale

Și poate că celor mici le e dor de o petrecere în pijamale. Și poate că și nouă, celor mari, ne este dor de una. Soluția? Petrecere în pijamale în familie pentru seara aceasta. Propunerea de astăzi. Ziua 17 - Vânătoare de bomboane Bombonele, bombonele, să le căutăm pe ele. Pentru astăzi, venim cu o idee de vânătoare de bomboane. Ascundeți prin casă, în felurite colțuri, bombonele. Cine găsește cele mai multe bomboane în cel mai scurt timp câștigă. Pe locuri, fiți gata, bomboane! Ziua 18 - Picnic în sufragerie Vă invităm la picnic! Cum, unde și când? Chiar la voi în sufragerie. Organizați cu cei mici un picnic în sufragerie, pe podea, și discutați despre lucrurile bune din acest an.

Ziua 19 - Mesaje de Crăciun

Nimic nu ne poate opri să fim alături de cei dragi în perioada sărbătorilor. Virtual, desigur. Vă propunem să filmați, alături de cei mici, un video cu mesaje de Crăciun pentru oamenii dragi vouă. Ziua 20 - Informații prețioase Și pentru că astăzi sărbătorim Solstițiul de iarnă, vă propunem să găsiți cu prichindeii voștri ghicitori și informații științifice despre iarnă, despre zăpadă și chiar despre fenomenele meteo specifice acestui îndrăgit anotimp. Ziua 21 - Citiți povești în cort Aventura, strigați ura! Astăzi, mergem cu cortul! Acasă, acasă. Vă propunem să faceți un cort din scaune și cearșaf și să citiți povești de Crăciun cu năzdrăvanii voștri. Ziua 22 - Curățenia de iarnă Măturica și la treabă cu noi. Curățenia de iarnă e în toi, dar ce-ați zice să îi implicați și pe cei mici? Puneți muzica voastră preferată și începeți împreună să faceți ordine, să ștergeți praful, să aspirați și să organizați toate lucrurile din casă. Ziua 23 - Relaxare cu un ceai Pregătiți și savurați un ceai, cald cu lămâie și scorțișoară alături de prichindelul vostru! Ziua 24 - Sărbătoriți, sărbătoriți... Azi luați o pauză binemeritată de la toate activitățile și vă bucurați de timpul petrecut cu cei dragi în familie. Povestiți, mâncați, discutați, oferiți daruri, sfaturi și multă voie bună celor dragi. Sărbători calde, liniștite și pline de semnificație vă dorim!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare