6 activități în familie de Revelion

6 activități în familie de Revelion

Dec 23, 2021Harry

6 activități în familie de Revelion

Așteptați cu nerăbdare să sărbătoriți noul an? Noi daaa....și cu siguranță și copiii voștri sunt nerăbdători și își doreșc să sărbătorească împreună cu cei dragi aceste clipe frumoase! Venim în ajutorul vostru cu câteva modalități distractive de a vă petrece timpul împreună în ajunul Anului Nou. Transformați timpul petrecut împreună în amintiri de neuitat! 1. Ce ar fi petrecerea de la cumpăna dintre ani fără un echipament adecvat? Puteți să vă îmbrăcați cât mai amuzant, în diverse costume, cu tot felul de pălării, care de care mai "năstrusnice", puteți confecționa și decora tot felul de măști, puteți adăuga tot felul de accesorii (papion, pelerină, ochelari, etc.). Iată o ocazie excelentă pentru a vă meșteri un echipament de Revelion inedit!

Paul si Maria pregatesc o petrecere

2. Pregătiți o cină festivă împreună Nu există Revelion fără multă multă mâncare. Crează împreună cu copilul tău gustări cât mai amuzante și cât mai sănătoase: (vrem să ne simțim bine și a doua zi) de la băuturi creative și delicioase, cupcakes, până la pizza uriașă în formă de numere, etc. Mai multe idei aici.

Conni gateste – 70 de retete delicioase, usor de preparat

3. Numărătoarea inversă mai devreme Fără îndoială, copiii trebuie să respecte un program, motiv pentru care este greu să-i ținem treji până la miezul nopții. Puteți să porniți numărătoarea chiar înainte de culcare sau oricând doriți. O idee poate să fie numărătoare inversă cu ajutorul baloanelor sau a pungulițelor de cadou. În fiecare balon/punguliță ascundeți un bilețel cu câte un gând de mulțumire, recunoștintă, iar copiii îl vor descoperi doar când sparg balonul sau deschid pungulița. Fiți cât mai creativi!

Rutine Montessori – cartoane de perete educative și decorative

4. Organizați o sesiune virtuală de karaoke acasă Ce copil nu vrea să se distreze „zgomotos”? Dacă aveți la îndemână un laptop și un microfon, distracția este asigurată. Alegeți cântece ușoare și amuzante. Lăsați copiii să mărească volumul în timp ce cântați sau dansați împreună.

Colecția Paco

5. Cutia cu dorințe permise și interzise Faceți o cutie, un borcan în care pe mai multe bilețele scrieți dorințele pe care le vreți împlinite în anul ce vine. Împărțiți dorințele în două categorii: permise și interzise. Cele permise sunt dorințele pe care le puteți citi cu voce tare în momentul în care le puneți în cutie și implică și restul familiei. Cele „nepermise” sunt dorințele personale care vor fi citite doar după ce se îndeplinesc.

Cutia Pandorei

6. Ghicește cine a scris dorința pentru Noul An Petrecerea de Anul Nou este o bună ocazie pentru a ne exprima dorințele pe care vrem să le vedem împlinite în anul ce vine. Fiecare membru al familiei este invitat să scrie, pe câte o bucățică de hârtie, ce își dorește în Noul An. Toate bilețelele cu dorințe permise vor fi colectate, se vor amesteca și apoi vor fi citite cu voce tare de o persoană desemnată în prealabil, iar ceilalți vor trebui să ghicească cine a scris dorința respectivă. Persoanele care ghicesc vor fi răsplătite cu mici cadouri.   Dacă aveţi și alte idei pentru cei mici, vă rugăm să ne lăsați aici un comentariu sau să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook. Vă dorim zile frumoase și distractive în familie și „La mulți ani”!


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare