35 de ganduri motivationale pentru o viata mai linistita

35 de ganduri motivationale pentru o viata mai linistita

Dec 02, 2019Petra
35 de ganduri motivationale pentru o viata mai linistita Oare ce cadou de suflet ii poti oferi persoanei dragi din viata ta? Iata o comoara mica, ce incape perfect intre palmele sale! Si-n plus o va ajuta sa depaseasca perioada stresanta, oboseala, supraincarcarea, oferindu-i timp pentru micile placeri ale vietii. Asadar, Stop! Inspira adanc, extrage un cartonas motivational si pune-l in practica pe loc. Ce te invata aceste cartonase inspirationale? - cum sa te simti bine in fiecare zi - sa faci exact ceea ce te implineste sufleteste - sa te apreciezi exact asa cum esti - sa-ti revizuiesti calitatile si sa te concentrezi pe punctele tale forte - sa te gandesti la cei dragi si sa le telefonezi numai pentru a te asigura ca sunt bine - sa te joci - sa faci lucruri noi si sa te reinventezi mereu - sa iti ceri scuze fara regrete - sa nu-ti abandonezi niciodata visurile etc. Cum sa folosesti cartonasele? - scoate-le din saculetul lor magic - amesteca-le - extrage un cartonas la intamplare - realizeaza provocarea * poti aseza cartonasul inspirational preferat pe biroul de lucru, astfel incat sa iti aduca zambestul pe buze de fiecare data cand il citesti.

* raspandeste cate un gand motivational in toata casa, asezand cartonasele pe raftul cu carti, pe frigider sau in baie pe oglinda.

Ia cu tine oriunde ai merge saculetul magic cu cartonase inspirationale si bucura-te de viata! * cartonasele sunt si micute, astfel incat sa incapa intre palmele tale, sunt si cu scris mare si clar, astfel incat sa le aplici numaidecat. Petra Boanta, autor materiale educative pentru copii


More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare