Premiul concursului lunii August: Tub care imita ploaia

Premiul concursului lunii August: Tub care imita ploaia

Asa cum vrem sa va obisnuim, in fiecare luna organizam un concurs unde pot participa toti cei inscrisi prin abonare la newsletter-ul site-ului www.jucarii-vorbarete.ro. La concursul organizat in luna august s-au inscris 130 de participanti, iar in urma tragerii la sorti prin random.org, castigatorul jocului educativ al lunii august este doamna Mariana Stoica.

Premiul oferit in luna august este acest instrument muzical: Tubul care imita ploaia (de la Janod), confectionat din lemn, ce imita sunetele ploii cand este intors.  

Tubul care imita ploaia (de la Janod): https://jucarii-vorbarete.ro/produs/tub-care-imita-ploaia-janod/

este un instrument muzical extrem de util, care le va dezvolta simtul auditiv si ii va ajuta sa perceapa mai usor sunetele – un real ajutor in a invata din bucuriile improvizatiei muzicale.

Sunetul este primul lucru de care cei mici, pur si simplu, se indragostesc. Fie ca este vorba de sunetul muzicii, sunetul jucariilor, sunetul vorbirii, cat si cel al ploii. Picatura de ploaie pe care o constientizeaza cel mic vine ca o noutate ce il prinde in mrejele naturii.

De multe ori suntem intrebati de cei mici cum se aude ploaia, iar explicatia pe care o avem deseori la indemana este ca sunetul ploii este ‘pic-pic’, de aceea jocul Tubul care imita ploaia (de la Janod) vine in ajutorul nostru, facandu-ne munca mult mai usoara, identificand si explicand mult mai usor miraculosul sunet al ploii.  

Iar de aici, putem veni cu diverse jocuri care sa le antreneze imaginatia, dar si o noua distractie in familie, pentru ca Tubul care imita ploaia este un concept atat pentru copii, cat si pentru parinti.