3 lucruri pe care copiii le invata la atelierele senzoriale din gradina Jucarii Vorbarete

3 lucruri pe care copiii le invata la atelierele senzoriale din gradina Jucarii Vorbarete

Apr 12, 2023Geanina

3 lucruri pe care copiii le invata la atelierele senzoriale din gradina Jucarii Vorbarete

Cand am pornit Jucarii Vorbarete, ne-am propus un sigur lucru: sa fim cat mai aproape de copii, de nevoile lor, sa-i ajutam si sprijinim in dezvoltarea lor armonioasa.

 

Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete se poate inchiria pentru diferite ateliere/evenimente.

Telefon contact: 0744 243 558

 

 

In luna mai am conceput un nou proiect de suflet , Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete, o gradina superba, conceputa special pentru nevoia de explorare a celor mici, compusa din partea senzoriala care este privilegiata – texturi diferite, partea vizuala – cromatica generoasa, partea olfactiva – plante ,partea auditiva – susur de apa ce ofera si mobilitate.

 

Ateliere Jucarii Vorbarete AICI

 

 

 

Vezi aici povestea brandului Jucarii Vorbarete

Am inaugurat Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete de 1IUNIE, cu un atelier senzorial dedicat copiilor care iubesc natura si, daca tot am deschis sezonul, vom continua seria de ateliere senzoriale Jucarii Vorbarete pe parcursul acestei veri.

 

Copiii s-au simtit minunat in Gradina noastra senzoriala iar noi suntem extrem de fericiti ca proiectul nostru de suflet a fost tare apreciat de copii si parinti iar pe viitor ne propunem sa organizam urmatoarele evenimente dedicate copiilor si parintilor deopotriva:

1. Ateliere cu cei mici pe diferite teme. Formatori: logoped, psiholog, specialist in pedagogia Montessori, Grupa de varsta: 2-4 ani / 5-9 ani / 10-13 ani. Intalniri tematice cu parinti si diferiti invitati – medici, psihologi, etc

2. Ateliere Mama si copilul

3. Ateliere Tata si cel mic

4. Lansari de carte

5. Intalniri cu autori cunoscuti de carte

6. Proiectii de filme educative

7. Intalniri cu mamicile din comunitatea Instagram

De asemnea, Gradina Senzoriala Jucarii Vorbarete se poate inchiria pentru diferite ateliere/evenimente.

Telefon contact: 0744 243 558

Daca nu sunteti siguri ce se intampla intr-un astfel de atelier, ce fac copiii acolo timp de peste o ora si daca un astfel de eveniment este potrivit si pentru voi, va lasam mai jos 3 motive pentru care este grozav sa ii trimiteti pe copii la unul dintre atelierele Jucarii Vorbarete pe care le pregatim, vara aceasta, la noi in curte!

1. Copiii exploreaza senzorial si sunt expusi la materiale, texturi si materiale la care e posibil sa aiba foarte putin acces in mod obisnuit.

 

Prin explorarea senzoriala copiii au parte de rexalare, meditatie, conectare cu natura. Jocurile senzoriale contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de care are nevoie copilul in viata. Joaca senzoriala contribuie la dezvoltarea cognitiva, a limbajului, a abilitatilor sociale, a ariei emotionale, a ariei fizice si a creativitatii copilului.

2. Copii isi dezvolta motricitatea fina si rabdarea, concentrarea cu care folosesc diverse instrumente si accesorii.

Cei mici au avut nevoie de rabdare si atentie, migala si indemanare, dar si de o doza serioasa de concentrare.

De ce au nevoie copiii de motricitate fina? Pentru ca abilitatea de a se descurca cu toate aceste activitati marunte si migaloase le aduce multa satisfactie, le creste increderea in fortele proprii si stima de sine.  

3. Copiii isi dezvolta creativitatea, imaginatia si isi lucreaza abilitatea de a lua decizii.

 

Cei mici sunt indemnati, in cadrul atelierelor, sa ia propriile decizii, sa aleaga singuri cum ar vrea sa arate micile lor proiecte si sa puna in practica propria viziune - ceea ce este minunat pentru felul in care acestia se vor dezvolta si vor invata sa-si spuna punctul de vedere pe termen lung. Va asteptam cu mic cu mare sa descoperim impreuna taramul nostru de poveste !

#atelierjucariivorbarete #atelieresenzoriale  



More articles

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare